Bugün CHP Kocaeli 38. Olağan Kongresi Düzenlendi!

Bugün CHP Kocaeli 38. Olağan Kongresi Düzenlendi!

Bugün gerçekleşen CHP Kocaeli 38. il kongresinde açılış konuşmasını Bülent Sarı yaptı. İşte detaylar...

CHP Kocaeli İl Kongresi'nde kongrenin açılışını CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı yaptı. CHP 38. Olağan İl Kongresinde açılış kongre merkezinde gerçekleşti. 

AÇILIŞ KONUŞMASINI BÜLENT SARI YAPTI

CHP Kocaeli İl Kongresi, bugün Kocaeli Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Kongrenin açılış konuşmasını CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı yaptı. Sarı, konuşmasında partisinin önemine ve geleceğine vurgu yaparak şunları söyledi:

"Atatürk’ümüzün en büyük büyük iki eserinden biri olan CHP'nin yeni yüzyılına bugünden damga vurmak, partimize karşı sorumluluğumuz akılcı, verimli ve örgütlü yol almaktan geçiyor. Geçmişin tecrübeleriyle, vatandaşlarımızın beklentileriyle harmanlanarak beklentilerin çok ötesinde bir ufuk çizmek bizleri yeni yüzyılımıza hazırlayacaktır.

Geçmişin mirasıyla yeni yüzyıla hazırlanan partimizin 100’üncü yaşını bir kez daha kutluyor, bu vesile ile partimizin kurucusu büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyorum. Atatürk’ümüzün en büyük iki eserinden biri olan CHP'nin yeni yüzyılına bugünden damga vurmak, partimize karşı sorumluluğumuzu akılcı, verimli ve örgütlü yol almaktan geçiyor. Geçmişin tecrübeleriyle, vatandaşlarımızın beklentileriyle harmanlanarak beklentilerin çok ötesinde bir ufuk çizmek bizleri yeni yüzyılımıza hazırlayacaktır.

Geçmişin mirasıyla yeni yüzyılı inşa edeceğimiz günler yakındır diyor ve 38’inci Olağan İl Kongremizi açmak üzere Divan Kurulu önergemizi sizlere paylaşıyorum. Kongremiz, partimize, Kocaeli'mize hayırlı olsun. Divan Başkanlığı’na Genel Başkan Yardımcımız Yunus Emre Bey, yardımcılığına Metin Düzgün, Bilgi Değmen isimlerini öneriyorum. Oy birliğiyle kabul edilmiştir" ifadelerini kullandı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler