Babala TV'ye Konuk Olan Kılıçdaroğlu’ndan Çağrı: Kavga Dilini Bırakın!

Babala TV'ye Konuk Olan Kılıçdaroğlu’ndan Çağrı: Kavga Dilini Bırakın!

Babala TV’de Oğuzhan Uğur’un moderatörlüğünü yaptığı 'Mevzular Açık Mikrofon' programının bu haftaki konuğu cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ydu. YouTube’da yayınlanan programda Kılıçdaroğlu “Kavga dilini bırakın” dedi.

Kılıçdaroğlu, “Soru soran gençlere, 'AK Partili değilim dedi ama fotoğrafı çıktı' vb. paylaşımları durdurun. Cesaret gösterip o salona geldiler; insan kendini nasıl tanımlıyorsa, hissediyorsa, odur. En büyük yalnızlığı bu konuda hissettiğimi de söylemek zorundayım. Bırakın kavga dilini gençler." diyerek paylaşımda bulundu.

Birçok parti genel başkanını ağırlayan Babala TV’de bu haftanın konuğu olan Kılıçdaroğlu, “Sessiz kalan dilsiz şeytandır, bunu asla unutmayın. Yargının tarafsızlığını ve bağımsızlığını hep istedim, Anayasa 138. Yargı tarafsız ve bağımsız olmalı, yargı yasalara, hukuka ve hukukun üstünlüğüne göre karar verilmeli” dedi. Sözlerine devam eden Kılıçdaroğlu “Adaletsizlik varsa bir yerde kim olursa olsun, ben hayatı boyunca bana oy vermemiş kişilere de gittim. Haksızlık varsa burada bir haksızlık var dedim, bunu düzeltin dedim.” şeklinde ifade etti.

 “SMA’LI HASTALARIN BÜTÜN SAĞLIK HARCAMALARININ KARŞILANMASI LAZIM”

Kılıçdaroğlu, SMA’lı hastaların yaşadıklarına değinerek “Ya fakir fukaranın çocuğu bu hale mi gelir Allah aşkına? Yardım kampanyaları açıyorlar dünya parasını veriyorlar, ben söz verdim onlara Allah nasip eder, cumhurbaşkanı seçildiğimde ilk çözeceğim sorunlardan birisi budur. Bu SMA’lı hastaların ailelerin sorunlarını, çocukların çözeceğim." dedi.

Oğuzhan Uğur ise “Seçimden hemen sonra söz verdiğimiz gibi SMA’ya özel bir program yapacağız. Yardımlardan ziyade öncesindeki eğitimleri bir şekilde anlatmak için büyük bir program yapacağız” dedi. Programın çekimleri saat 21.30’da başlarken, sabaha karşı 04.30’a doğru sona erdi. Kılıçdaroğlu, Babala TV’de bulunan izleyicilerin sorularını bir bir yanıtladı. Çekimi 7 saat süren programdan sonra açıklama yapan Oğuzhan Uğur, “Sorular çok sertti, kazasız belasız bitirdik çok şükür.” dedi.

İSMAİL SAYMAZ “BEN DİNLERKEN UYKUM GELDİ, KILIÇDAROĞLU YORULMADI”

Babala TV’de yayınlanan ‘Mevzular Açık Mikrofon' programına seyirci olarak katılan Gazeteci İsmail Saymaz ise “Ben 03.50'ye kadar kaldım. Ben dinlerken uykum geldi, Kılıçdaroğlu, konuşurken yorulmadı ve yaşına rağmen insanüstü bir dirençle ve sabırla, bazen kabalaşan sorulara sabırla karşılık verdi" ifadesini kullandı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programda seyircilerden birçok soru geldi. İsmail Saymaz’ın paylaşımında, Kılıçdaroğlu’nun, ön sırada oturan CHP il Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ı ön sıradan kaldırıp yerine soru sormak isteyen gençleri oturttuğu dikkat çekti.

Programı takip eden bir diğer gazeteci Özlem Gürses ise “İzlediğim en sert bölümlerden biri… AKP’li, Yeniden Refahlı, Memleket Partili, TİP’li, Zafer Partili gençler… Sordukça soruyor… O kadar çok özlemişim ki böyle bir yayıncılığı…” diyerek paylaşımda bulundu.

“PKK’NIN SUİKAST DÜZENLEDİĞİ TEK LİDER BENİM

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sorulan sorular arasında “Sizce PKK bir terör örgütü müdür?” sorusu geldi. Kılıçdaroğlu, “PKK bir terör örgütüdür, o örgüt benim canıma kastetti. PKK’nın suikast düzenlediği tek lider benim, başa geldiğimizde Kandil’i yerle yeksan edeceğiz!”şeklinde açıklamada bulundu. Programda birçok soru yöneltilirken Kılıçdaroğlu hepsini cevapladı. Oğuzhan Uğur’un program moderatörü olduğu Babala TV’de ki Mevzular Açık Mikrofon dün akşam itibari ile YouTube'da yayımlandı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler