Babala TV’de Gelecek Hafta Kimler Gelecek?

Babala TV’de Gelecek Hafta Kimler Gelecek?

2011 yılında Oğuzhan Uğur tarafından kurulan BaBaLa TV YouTube’da 3,78 milyon abone, Instagram'da 435 bin takipçi sayısı ile Türkiye’de en fazla takip edilip konuşulan platformlardan biri haline geldi. İçerisine farklı formatlar barındıran kanal her....

 2011 yılında Oğuzhan Uğur tarafından kurulan BaBaLa TV YouTube’da 3,78 milyon abone, Instagram'da 435 bin takipçi sayısı ile Türkiye’de en fazla takip edilip konuşulan platformlardan biri haline geldi. İçerisine farklı formatlar barındıran kanal her kitleden izleyiciye ulaşma konusunda başarıyı yakalayan nadir kanallardan biri oldu. 

Gelecek Haftanın Konuğu Kim? 

  En dikkat çeken formatlardan biri olan ‘’Mevzular Açık Mikrofon’’ programına bu hafta kimin geleceği tüm izleyicilerin heyecanla beklediği konu oldu. Programın yapımcısı Oğuzhan Uğur bu haftaki konuğun Ali Koç olduğunu duyurdu. Bu bilgiyi ‘’Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sn. Ali Koç’un ekibi bize ulaştı ve kendisinin bizimle yayın yapmayı kabul ettiğini ilettiler.  

Çalışmalara başladık. Bilgilendirmeler yakında’’ tweetiyle duyurdu. Diğer hafta gelen konuklarla yapılan programlarda olduğu gibi bu hafta da tweet ve post paylaşımına seyirciler merak ettikleri soruları yazarak dahil olacak. Ayrıca program çekimine giden izleyiciler de söz alarak merak ettikleri soruları direkt olarak muhataplarına sorma fırsatı yakalayacaklar. Ardından yapılan çekim BaBaLa TV YouTube kanalına yüklenmiş olacak. 

BaBaLa TV Gelecek Haftanın Konuğu 

Gelecek haftanın konuğu Ali Koç Fenerbahçe Spor Kulübü’nün başkanı olarak geniş kitlelerce tanındı. Tam adı Ali Yıldırım Koç olan Başkan, Koç Holding yönetim kurulu üyesi ve Koç ailesinin torunudur.  1967 İstanbul doğumlu iş insanı ve spor yöneticisi Rahmi Koç ve Çiğdem Simavi’nin oğludur. 

 Eğitimini Rice Üniversitesi’nde tamamlamış ve iş hayatına 1990 yılında stajyer olarak başlamıştır. 2005 yılında hayatını Nevbahar Demirağ ile birleştirerek iki çocuk sahibi olmuştur. Türkiye’de küresel çaplı firmaların yönetimi ve koordinasyon biriminde görev alarak başarılı bir iş hayatı çizgisinde ilerlemiştir. 

 Farklı yıllarda aldığı ödüller de bu durumu destekler niteliktedir. Kendisinin başkan seçildiği 2018 yılından bu yana medyanın ve halkın daha fazla merak ettiği kişilerden biri olmuştur. Fenerbahçe Spor Kulübü’nün yönetimi, kendisinin şahsi mal varlığı, başkanlığını yaptığı diğer kuruluşlar, aile hayatı, eğitimi gibi konularda sıkça haberler yapılarak gündem olmuştur. BaBaLa TV Açık Mikrofon gelecek hafta Ali Koç’u konuk ederek tüm merak edilenlere yanıt bulacak. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler