Şahmaran Dizisi Ne Anlatıyor Dizi Senaryosu Çalıntı Mı?

Şahmaran Dizisi Ne Anlatıyor Dizi Senaryosu Çalıntı Mı?

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz ile Mert Ramazan Demir'i bir araya getiren Netflix'in yeni Türk dizisi Şahmaran sosyal medyada oldukça ilgi görüyor. Şahmaran dizisinin yönetmenliğini Umur Turay'ın üstlenmiş olduğu senaryosu ise Pınar Bulut'un Kaleme...

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz ile Mert Ramazan Demir'i bir araya getiren Netflix'in yeni Türk dizisi Şahmaran sosyal medyada oldukça ilgi görüyor. Şahmaran dizisinin yönetmenliğini Umur Turay'ın üstlenmiş olduğu senaryosu ise Pınar Bulut'un Kaleme aldığı dizi çekimleri 2021 Eylül ayında başlamıştır. 

 Serenay Sarıkaya'nın ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı Şahmaran dizisi Netflix kütüphanesinde yerini almıştır. Dizide ismi geçen Şahsu, Maran gibi isimlerin anlamları şimdiden Google'da çok arananlar arasında yer alıyor. 

Şahmaran Dizisinin Konusu Nedir? 

Serenay Sarıkaya'nın hayat vermiş olduğu Şahsu, annesini kaybettikten sonra büyük babası ile yüzleşmek için Adana'ya gider. Fakat burada kendisini mar olarak bilinen sıra dışı bir topluluğun içinde bulur. Şahmaran efsanesine inanmış olan mar ırkı seçilmiş olan kızın şahsu olduğunu düşüncesine varırlar. Şahsu' nun gelmesi ile beraber tarihi kehanetin gerçekleşmesini beklerler. Her şeyden ve olacaklardan habersiz olan Şahsu mar topluluğunun yol göstericisi olan Maran ile aralarındaki çekime karşı koyamaz ve ona ilgi duyar. Şahsu onu bekleyen bu tehlikeli yolda hem kendini hem de aşkın gücünü keşfetmeye hazırlanıyor. Merak edilen dizi 20 Ocak'tan itibaren Netflix'ten yayınlanmaya başladı. 

Şahmaran Dizisinin Oyuncuları Kimlerdir? 

Yönetmenliğini Umut Turagay'ın üstlenmiş olduğu Şahmeran dizisi oyuncu kadrosunda başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya (şahsu), karakterine canlandırırken Burak Deniz (Maran) karakterini hayat veriyor. Dizide Mustafa Uğurlu (Davut), karakterini canlandırırken Mahir Günşiray (Ural), Mert Ramazan Demir (Cihan), Ebru Özkan (cavgeş), karakterini canlandırıyor. 

Dizide yer alan diğer oyuncular ise Hakan Karahan (lakmu), Elif Nur Kerkük (Medine), Mehmet Bilge Aslan (Salih), karakterine, Ekin Gökgöz (Miraç), Berfu Halisdemir (Diba), Nilay Erdönmez (Hare), Nil Sude Albayrak (Bike) Ayşe Lebriz Berkem (Tutku), Mert Doğan (arun), Ece ersez (lilit) karakterini canlandırıyor. 

 Şahmaran dizisinin senaryosunun çalıntı olduğu hakkında bir açıklama yapılmamıştır. Netflix'te yayınlanan başarılı dizisi Şahmeran'ın çekimleri Adana Tarsus ve Datça'da gerçekleşti. Yayınlanmış olduğu ilk bölümünden itibaren ilgi çekmeye başlayan Şahmeran dizisi ilerleyen bölümlerinde neler olacağı izleyiciler tarafından büyük merak konusu oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler