Antalya İttifakı Kuruldu! 150 İYİ Parti Üyesi Antalya'da CHP'ye Katıldı!

Antalya İttifakı Kuruldu! 150 İYİ Parti Üyesi Antalya'da CHP'ye Katıldı!

Antalya'da, aralarında eski ilçe başkanlarının da bulunduğu yaklaşık 150 İYİ Parti üyesi, düzenlenen bir törenle CHP'ye katılım gerçekleştirdi. İşte detaylar...

Muratpaşa Belediye Başkanı ve CHP adayı Ümit Uysal'ın destekçisi olarak CHP'ye katılan yaklaşık 150 İYİ Parti üyesi, düzenlenen törende bir araya geldi. İşte detaylar...

ÜMİT UYSAL'DAN DAYANIŞMA VURGUSU

Törende konuşan Uysal, "Demokrasi içinde, demokratik yöntemlerle ülkemizin sürüklendiği bu olumsuz gelişmelere hep birlikte karşı koymak üzere bir araya geldik" ifadelerini kullanarak birlik ve dayanışma vurgusu yaptı.

Antalya'da yerel seçimlere az bir süre kala, İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, eski Kepez İlçe Başkanı Mesut Emrah Yıldırımlar, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Başak Karataş ve ilçe yöneticileri dahil olmak üzere yaklaşık 150 İYİ Partili, istifa ederek CHP'ye katıldı.

Bu birleşme kapsamında, aynı zamanda CHP'nin Muratpaşa Belediye Başkan adayı olan Ümit Uysal'a destek vereceklerini ilan ettiler. İYİ Partililerin katılım töreni ise Uysal'ın seçim koordinasyon merkezinde gerçekleşti ve CHP yetkilileri de etkinlikte yer aldı.

mps3148-1708686137-174.jpeg

mps3121-1708686134-990.jpegUYSAL: "DEMOKRATİK YAŞAM VE DAYANIŞMA DUYGUSU TASFİYE EDİLME DURUMUNDA"

"Toplumsal beraberlik, beraber düşünme, beraber hayal kurma, iyiliği ve kötülüğü paylaşma, geleceğe umutla bakma, kalkınma, üretme, demokratik yaşam ve dayanışma duygusu tasfiye edilme durumunda. Her gün erozyona uğrayan ortak duyarlılıklara, bu duyarlılıklarımızın her gün aşındırılmasına, insanların otoriter yaklaşımlar içinde bölünmesine, milletimizin birbiriyle konuşamaz hale getirilmesine, milletimizin televizyonlarını dahi ayırmış duruma getirilmesine, birbirini dinleyemez hale getirilmesine ‘Hayır’ diyoruz.

 Bugün de ülkemizin umudunu, geleceğe olan güvenini, milletimizin birliğini ve beraberliğini, bağımsız ve adil bir yargı düzenini, kalkınmayı, dünyadaki medeni ülkelerden biri olabilme hayalini, birbiriyle dayanışma içinde olma duygusunu yeniden tahakkuk ettireceğiz” 

"MURATPAŞA'DA İTTİFAKIMIZI SAĞLADIK"

"Bu birlik, bunun beraberliğidir” dedi. Sözlerine devam eden Başkan Uysal, “Demokrasi içinde, demokratik yöntemlerle ülkemizin sürüklendiği bu olumsuz gelişmelere hep birlikte karşı koymak üzere bir araya geldik." diyerek İYİ partililere "Yuvanıza hoş geldiniz. Bu yuvaya giren herkes CHP’nin eşit üyesidir. Hiç kimse dışlanmaz” diye seslendi. Muratpaşa İlçe Başkanvekili Okan Can Kıran da “Bizler özünde adaleti, demokrasi ve Cumhuriyeti savunan insanlar olarak aslında Türkiye ittifakını temelde çoktan kurmuş vaziyetteyiz” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Erdal Özçivi, Uysal'ı destekleyeceklerini belirterek, "Bu ittifakta Muratpaşa halkımız yer alıyor. Yol arkadaşlarımız, dostlarımızla birlikteyiz. Muratpaşa'da ittifakımızı sağladık. Başkanımız Sayın Uysal’ın da dediği gibi ‘oy birliğini’, ’güç birliğini’ kurduk, el ele verdik. Şimdi yeni hedefler için birlikte, daha ileri adımlar atacağız. Hepimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

antalya-ittifaki-kuruluyor-ortak-bir-hayalimiz-var-1708686121-992-x750-1708686470-375-x750.webp

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler