AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım Kimdir? Ne Zaman ve Nerede Doğdu?

AK Parti Ümraniye Belediye Başkan Adayı İsmet Yıldırım Kimdir? Ne Zaman ve Nerede Doğdu?

31 Mart 2024 pazar günü gerçekleşecek yerel seçimlerde Ak Parti'nin İstanbul ilcelerinde belediye başkan adayları belli oldu. Ümraniye Belediye başkan adayı İsmet Yıldırım kimdir, ne zaman ve nerede doğdu? İşte detaylar...

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan İstanbul Ümraniye belediye başkanlığı seçimlerinde AK Parti'nin adayı İsmet Yıldırım, milyonlarca seçmenin merak konusu oldu. İsmet Yıldırım'ın hayatı ve kariyeri, seçmenler tarafından yakından inceleniyor. Peki, AK Parti Ümraniye belediye başkan adayı İsmet Yıldırım kimdir? İşte detaylar...

İSMET YILDIRIM KİMDİR?

AK Parti Ümraniye belediye başkan adayı olarak belirlenen İsmet Yıldırım, Ümraniye'nin kendi evi olarak nitelendirdiği şehirde 1960 yılında doğdu. İlk ve ortaokul eğitimini Ümraniye'de tamamladıktan sonra lise eğitimini Bakırköy'de alan , 1982 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi'nden İnşaat Mühendisi unvanıyla mezun oldu.

Mezuniyetinin ardından aile şirketinde müteahhitlik kariyerine başlayan İsmet Yıldırım, birçok konut ve tesisin inşasını üstlenerek sektörde adını duyurdu. Kendi alanında liderlik yaparak önemli projelere imza atan Yıldırım, 1999 yılında KİPTAŞ'a Genel Müdür olarak atanmış ve İstanbul'un farklı semtlerinde birçok önemli projede çalışmıştır.

Süleymaniye Projesi'nin inşasına liderlik eden İsmet Yıldırım, çeşitli meslek kuruluşlarında ve sivil toplum örgütlerinde görevler üstlenerek şehir planlamasında etkin rol oynamıştır. AK Parti İstanbul Ümraniye Belediye Başkan Adayı olarak 2024 Mahalli İdareler seçimine tekrar aday olan Yıldırım, hem mesleki deneyimi hem de şehircilik vizyonuyla dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler