Usta Oyuncu Sema Çeyrekbaşı Yoğun Bakıma Kaldırıldı

Usta Oyuncu Sema Çeyrekbaşı Yoğun Bakıma Kaldırıldı

En son 'Sandık Kokusu' dizisinde rol alan İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı Sema Çeyrekbaşı, sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.

Son olarak 'Sandık Kokusu' dizisinde izleyici karşısına çıkan İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı Sema Çeyrekbaşı, sağlık sorunları nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı. İşte ünlü sanatçının son durumu...

BAŞARILI SANATÇININ TEDAVİSİ SÜRÜYOR 

Türk tiyatrosunun sevilen ismi olan Çeyrekbaşı'nın tedavisi sürerken, hayranları ve sanat camiası ünlü oyuncu için iyi dileklerini iletiyor. Uzun yıllardır sahnelerde ve ekranlarda başarılı performanslarıyla tanınan Çeyrekbaşı'nın sağlık durumu hakkında henüz detaylı bilgi verilmedi. 

HASTANEYE KALDIRILAN USTA OYUNCU İLE İLGİLİ HENÜZ AÇIKLAMA YAPILMADI 

TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Kendi Düşen Ağlamaz' dizisinin final yapmasının ardından Show TV'de yayınlanan 'Sandık Kokusu'na transfer olan Sema Çeyrekbaşı, hastaneye kaldırıldı. 73 yaşındaki usta oyuncunun beynine pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alındığı öğrenildi. Usta sanatçının sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Hayranları ve sanat camiası, Çeyrekbaşı'nın bir an önce sağlığına kavuşması için dua ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler