Survivor’da Dün Neler Oldu? Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Son Eleme Adayı Kim?

Survivor’da Dün Neler Oldu? Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı? Son Eleme Adayı Kim?

Survivor All Star, son günlerde sakin geçiyor. Geçtiğimiz haftalarda kavga, yarıştan çekilme olaylarıyla gündeme gelen Survivor’da şimdilik sadece yarışma heyecanı var. Dün ise hem dokunulmazlık oyununun kazananı hem de son eleme adayı belli oldu.

Survivor All Star’da merak edilen dördüncü eleme adayı belli oldu. Dünkü dokunulmazlık oyununun ardından adada eleme potasına giden isim açıklandı.

SON ELEME ADAYI MERVE

Geçtiğimiz oyunlarda üç eleme adayı belli olmuştu. Adada ilk potaya giden isim Aleyna Kalaycıoğlu oldu. İkinici aday Aysu Keskin ve üçüncü aday Berna Canbeldek olmuştu.

ekran-resmi-2024-03-27-18-05-40.png

Eleme potasına giden son isim ise Merve oldu. Böylelikle eleme adaylarında dördüdünün kız olması dikkat çekti.

Merve potaya giderken söyledikleri ise dikkat çekti; “Zaten takımda kız kalmadı. Ya Nefise çıkacaktı ya ben çıkacaktım. Düelloda açıkçası merak ettiğim bir ortam. Çıkık savaşacağım sonuna kadar. Düellonun tadını çıkartmaya çalışacağım” açıklamasını yaptı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU MAVİ TAKIMIN

Eleme potası kadar, dokunulmazlık yarışması da ön plana çıktı. Kıran kırana geçen mücadelede mavi ve kırmızı takım son ana kadar savaştı. Nefes kesen dokunulmazlık oyununun galibi 12’ye 11’lik skorla mavi takım oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler