Survivor Seçkin Piriler Kimdir?

Survivor Seçkin Piriler Kimdir?

Manken, şarkıcı, oyuncu ve sunucu olan Seçkin Piriler, Türk bir mankendir. Katıldığı 1998 yılındaki ''Elite Model Look'' adlı yarışmada Azra Akın'ın ardından ikinci model olmuştur. Yarışma sonrası ünlü olan Seçkin Piriler birçok dalda program yapmıştır...

 

Manken, şarkıcı, oyuncu ve sunucu olan Seçkin Piriler, Türk bir mankendir. Katıldığı 1998 yılındaki ''Elite Model Look'' adlı yarışmada Azra Akın'ın ardından ikinci model olmuştur. Yarışma sonrası ünlü olan Seçkin Piriler birçok dalda program yapmıştır. Bunlardan modellik ve mankenlik bazılarıdır. 29 Aralık 1980 yılında İstanbul'da doğan Seçkin Piriler 'in annesi Nilgün Piriler ve babası Süreyya Piriler'dir. Şu an 41 yaşındadır. 2010 yılında Kaan Tangöze ile evlenen Seçkin Piriler, birçok ses getiren defilelere katılmıştır. Bu defilelerden bazıları ''Marks&Spencer, Dona, Dice, Kayek, Karan'' gibi firmalardır. Magazin dünyasının tanınan ve aranan ünlülerinden biridir. Şu sıralar televizyonda oldukça ses getiren Survivor yarışmasına katılmasıyla büyük ses getirmiştir.

Seçkin Piriler Sosyal Hayatı

Seçkin Piriler, 1.75 boyunda, 57 kilo ve oğlak burcudur. Kadıköy Fen Lisesi mezunudur ve birçok sinema filminde rol almıştır. ''Çılgın Dershane'', ''Hababam Sınıfı Üç Buçuk'' ve ''Hababam Sınıfı Askerde'' gibi ses getiren sinema filmlerinde oynamıştır. Televizyon ve sinema filmlerindeki başarılarından sonra müzik dünyasına da geçiş yapan Survivor Seçkin Piriler, ''Kırmızı Pabuçlar'' adında albüm çıkarmıştır. Bu albümü çok ses getirdikten sonra Number One TV iş birliğinde müzik ''CineCinema'' adında sinema programı sundu. Okan Bayülgen' le ''Turkcell Hazır Kart'' reklamında oynadıktan sonra Kenan Doğulu'nun ''Kime Ne'' şarkısındaki klibinde oynamıştır. Seçkin Piriler İstanbul moda akademisinde aldığı eğitimden sonra tasarımlar hazırladı. Şu an televizyon çalışmalarını sürdürmektedir.

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze ile 24 Mart 2010'da dünya evine girmiştir. Bu evliliklerinden ''Hakan Tangöze'' ve ''Volkan Tangöze'' isminde 2 oğlu olmuştur. Kaan Tangöze ile 11 Mart 2016 tarihinde 4 yıllık evliliğini tek celsede bitirdi. Şu sıralar gözlerden uzakta çocuklarıyla birlikte yaşayan Survivor Seçkin Piriler katılacağı yarışma programı Survivor'a katılacağından dolayı çok heyecanlı ve mutlu olduğu söylenmektedir. Hayranları tarafından şimdiden yarışmanın en ilgi çeken favori yarışmacısı olarak gösterilmektedir. Seçkin Piriler' in hayranları merakla Survivor yarışmasını beklediklerini sosyal medya platformlarından dile getirmektedirler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler