Survivor İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? 28 Şubat Survivor All Star Sonucu…

Survivor İletişim Ödülünü Hangi Takım Kazandı? 28 Şubat Survivor All Star Sonucu…

28 Şubat Çarşamba günü Survivor All Star’da iletişim oyunu sahne aldı. Mavi ve kırmızı takım ödül oyununu kazanmak için yine kıyasıya yarıştı. Peki Survivor All Star’da iletişim ödülünü hangi takım aldı?

Survivor All Star 2024, olayları ve kavgalarıyla bir an olsun gündemden düşmüyor. Zaman zaman sosyal medyanında gündemine gelen olaylar hakkında izleyiciler “kurgu” olduğunu aktarıyor.

28 Şubat Çarşamba günü ise adada iletişim ödülü için iki takımda yarıştı. Mavi ve kırmızı takım ödülü almak için bir hayli fazla çaba sarf etti.

ekran-resmi-2024-02-29-10-29-53.png

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star’da dün ödülün sahibi mavi takım oldu. İletişim ödülünü kazanan takım adeta şampiyona olmuşcasına sevinç yaşadı.

İlk defa gerçekleşen iletişim oyununu mavi takım kazanmış oldu. Bu sayede mavi takım oyuncuları Instagram üzerinden takipçileriyle buluşabilecek. Canlı yayınla beraber takipçiler, oyuncuları canlı yayın sayesinde an be an görebilecek.

ekran-resmi-2024-02-29-10-26-22.png

HAFTANIN SON ELEME ADAYI KİM OLDU?

Bir yandan ödül oyunlar ve dokunulmazlık devam ederken, diğer yandan eleme heyecanı da yaşanıyor. Haftanın bitim yaklaşıkça, eleme adayları da kesinleşiyor. Haftanın son eleme adayı ise Aleyna oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler