Piyasalarda Bitcoin Rüzgarı: Fiyatı 60 Bin Doları Geçti!

Piyasalarda Bitcoin Rüzgarı: Fiyatı 60 Bin Doları Geçti!

Piyasalarda tüm gözler bir anda Bitcoin ve diğer kripto para birimlerine döndü. 2024 yılına hızlı başlayan dijital varlıklar yeniden popüler oldu. Büyük kazanç kapısı haline dönüşen Bitcoin ve türevleri inanılmaz bir yükseliş hızı yakaladı…

Bitcoin'in fiyatı 64 bin doları görerek iki yılın en yüksek seviyesine yükseldi. Tüm zamanlar zirvesi olan 69 bine gittikçe yakalaşan BTC, yeni bir zirve için adeta fırsat kovalıyor.

Dünyanın önde gelen kripto para birimi olan Bitcoin, 60.000 dolar aralığına geri çekilmeden önce Çarşamba günü fiyatı 64.000 ABD dolarına fırladığı görüldü.

BİTCOİN’DE YÜKSELİŞ RALLİSİ

qbtc.jpg

Yabancı kaynaklı verilere göre, dünyanın en büyük kripto para birimi 63.636 dolara kadar işlem gördü. Bazı borsalarda ise 64.000 dolara iğne attı ve geri döndü. 29 Şubat Perşembe itibarıyla da yine 63.000 dolar seviyelerinde fiyatlanıyor.

Bitcoin, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 69.000 ABD dolarından düştüğü Kasım 2021'den bu yana bu fiyat aralığını görmedi. Piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci kriptosu olan Ethereum da geçen ay %40'tan fazla arttı.

Diğer büyük kripto para birimleriyle birlikte Ethereum, Çarşamba günü Bitcoin'in boğa koşusunu takip etti. Toplam kripto para piyasa değeri 2,33 trilyon dolarının üzerinde gerçekleşiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler