Survivor All Star’da Sürpriz Veda: İki Yarışmacının Duygu Dolu Anları…

Survivor All Star’da Sürpriz Veda: İki Yarışmacının Duygu Dolu Anları…

2024 Survivor All Star finali için geri sayım devam ediyor. Yarışmada artık son günlere geliniyor. Bu haftaki eleme oynu ise hüzünlü tamamlandı. Eleme potasında yer alan isimlerden duygu dolu anlar ekranlara taşındı.

Survivor All Star, heyecan, düello ve kıyasıya rekabetle tüm hızıyla sürdü. 2024 yılının ilk döneminden bu yana süre gelen yarışmanın finaline az bir zaman kaldı.

TV8’in sevilen yarışma programı aynı zamanda reyting sonuçlarıyla öne çıkıyor. Son bölümlerde daha iyi bir performans sergilese de ilk 10 sırada her zaman üst basamakta yer aldı. Dünkü yarışma ise reyting sonuçlarını kasıp kavurdu.

ekran-resmi-2024-06-10-14-05-15.png

SURVİVOR ALL STAR’DA SÜRPRİZ VEDA

Eleme gününde son 4’e kalan isim Seda, Nefise, Yunus Emre ve Atakan oldu. 4’lü de ilk düello Yunus Emre ile Nefise arasında yaşandı. İkilinin arasında adada kalmayı Nefise başardı.

İkinci düelloda ise, Seda ve Atakan eşlikti. Bu eşleşmede ise, Seda kazandı ve final eşlemesine iki erkek aday gitti. Final eşleşmesinde Atakan ve Yunus Emre’nin kıyasıya yarışı dikkat çekti. Adada gelen isim 5-3’lük skorla Atakan oldu.

ekran-resmi-2024-06-10-14-05-30.png

YUNUS EMRE’DEN VEDA KONUŞMASI

Survivor All Star’a bu turda veda eden Yunus Emre, konuşmasıyla herkesi duygulandırdı. Atakan ile beraber sarılıp ağlamaları ise dikkatlerden kaçmadı. İşte Yunus Emre’nin veda konuşması;

“Bu sezon yaşandı bitti, artık söylenecek son sözler şunlar; Zor bir hayat yaşadım. 30 yaşına kolay gelmedim ve gerçekten dünya döndükçe insanın üstüne çamur sıçratan bir yer. Aileniz size bazı şeyleri karşılıksız verirken, bu çamur sıçratmaya büyümekte denebilir aslında.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler