Survivor All Star 2024 Şampiyonu Belli Oldu: Kupayı Ogeday Kaldırdı

Survivor All Star 2024 Şampiyonu Belli Oldu: Kupayı Ogeday Kaldırdı

Milyonların merakla beklediği Survivor All Star 2024 final yaptı. Dün akşam kupayı kaldıran isim belli oldu. Yılbaşından bu yana devam eden yarışmada gülen isim Ogeday oldu. Başarılı yarışmacı ayrıca Survivor tarihine de adını yazdırdı.

Reytingleri ve yarışmalarıyla ön plana çıkan Survivor All Star, müthiş bir final ile 2024 yılına veda etti. Son 5 yarışmacınında kıyasıya yarıştığı eleme heyecanında finale Ogeday ve Nefise kaldı.

Son bölümler adeta nefes kesti. İki bölümün üst üste canlı olarak yayınlanması da izlenme rekorlarını daha da üst seviyeye çıkardı. Beklenmedik şekilde Ogeday, büyük bir farkla şampiyon olmayı başardı.

ekran-resmi-2024-06-14-17-47-01.png

SURVİVOR ALL STAR 2024’ÜN ŞAMPİYONU OGEDAY

Yarı final ve final yarışmaları Survivor All Star’da heyecanla takip edildi. Özellikle de finalde Ogeday’ın baskın olması dikkatlerden kaçmadı. Ogeday, Nefise’yi 6-2’lik skorla yendi.

Mutlu sona ulaşan Ogeday, Survivor tarihinde ikinci kez şampiyon oldu. Kupa seremoni öncesi Ogeday Girişken şunları söyledi;

“Acun Ilıcalı'ya teşekkür ediyorum. Yarışmada 2 tane kırılma noktam olmuştu. Acun abi iyi ki beni ikna etmiş, iyi ki onu dinlemişim. Şuan burada olamayacaktım ona çok teşekkür ediyorum. Aileme, sevgilime teşekkür ediyorum. Nefise ile yarışmaktan gurur duydum. O da bir şampiyon.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler