“Senden Önce” Dizisi Yayınlandı: İlk Bölümde Neler Oldu? Senden Önce 1. Bölüm Nereden İzlenir?

“Senden Önce” Dizisi Yayınlandı: İlk Bölümde Neler Oldu? Senden Önce 1. Bölüm Nereden İzlenir?

Dizi severlerin yakından takip ettiği “Senden Önce” yapımı yayın hayatına başladı. Salı günü akşam yayınlanan ilk bölüm, izleyicileri heyecanlandırdı. D Media tarafından yapımı üstlenen dizinin ilk bölümü bir hayli merak edildi…

Senden Önce, fragmanının tanıtıldığı günden bu yana dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Salı akşam kuşağında yayınlanan dizinin rakipleri güçlü olsa da iyi bir izleyici kitlesine kavuştu.

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan “Senden Önce” dizisi daha ilk bölümde insanları ters köşe yaptı. İlk bölümde bir sahnesinde kimsenin beklemediği bir olay gerçekleşti. Bu olayın ardından sosyal medya adeta sallandı.

ekran-resmi-2024-02-15-11-44-56.png

İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Senden Önce dizisinin 1. bölümünde Hakan ve Sahra'nın sürpriz karşılaşması, Merve'nin hayatındaki tüm dengeleri değiştiriyor. Hakan ve Merve, 6 aylık evliliklerinin daha ilk dönemecinde büyük sorunlar yaşayan ama bütün bu sorunlara rağmen birbirlerine tutkuyla bağlı bir çifttir.

ekran-resmi-2024-02-15-11-44-34.png

Merve’nin son birkaç aydır dillendiremediği, Hakan’a açamadığı bir derdi vardır sadece. Ama Hakan ne kadar uğraşırsa uğraşsın, karısı Merve’yi konuşmaya, sorununu paylaşamaya ikna edemez. Hakan, iş seyahati için Ankara’ya gideceği sırada, havaalanında Sahra’yla karşılaşır.

Bir tesadüf eseri yolları kesişen Sahra ve Hakan aynı otelde, yan yana odalara rezervasyon yaptırmıştır. Fakat Merve’nin aldığı ani bir kararla bütün dengeler değişecektir.

ekran-resmi-2024-02-15-11-44-27.png

SENDEN ÖNCE 1. BÖLÜM TEKRARI NEREDEN İZLENİR?

Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için Senden Önce dizisi, Kanal D’nin resmi internet sitesine göz atabilir. Kanal D web sitesinde “Senden Önce” yapımının 1. bölüm tekrarı ve daha fazlasına erişim imkanı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler