Kurtlar Vadisi Yeniden Mi Yayınlanıyor? Kurtlar Vadisi Kaos Nerede Yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Yeniden Mi Yayınlanıyor? Kurtlar Vadisi Kaos Nerede Yayınlanacak?

Yılların bir türlü eskitemediği Kurtlar Vadisi dizisi yeniden yayın hayatına başlayacak. Söylenti olarak çıkan haberlerde nerede yayınlanacağı bile belli oldu. İşte Kurtlar Vadisi Kaos hakkında bilmeniz gerekenler…

Kurtlar Vadisi, ilk yayın hayatına 15 Ocak 2003 tarihinde başladı. Büyük bir beğeni toplayan dizinin daha sonrasında farklı varyasyonları da oldu. Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Irak, Kurtlar Vadisi Filistin gibi hem dizi hem film şeklinde uyarlandı.

Uzun süredir dizi hakkında bazı söylentiler dolaşsa da netleşmemişti. Ancak Osman Sınav’ın kaleme aldığı dizi şimdilerde “Kurtlar Vadisi Kaos” ismiyle izleyicinin karşısına çıkacak.

KURTLAR VADİSİ KAOS NEREDE YAYINLANACAK?

İlk bölümden itibaren Kurtlar Vadisi, Show TV ve Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmuştu. Mafya dizisi olarak öne çıkan yapımda Türkiye’nin birçok gerçeği de gün yüzüne çıkmıştı.

kurtlar-vadisi-kaos-nerede-yayinlanacak-1707895479.png

Kurtlar Vadisi Kaos ise, artık dijitalleşecek. Yeni formatla beraber dizinin dijital platformda olması bekleniyor. Buna göre  Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin EXXEN’de yayınlanacağı iddia edildi. Konuya ilişkin net bir ifade bulunmasa da söylentiler bu yönde olduğu bildiriliyor.

KURTLAR VADİSİ KAOS OYUNCU KADROSU

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde yeni ve eski oyuncular yer alacak. Necati Şaşmaz’ın yanı sıra kadroda; Erhan Ufak, Serdar Akkaya, Erkan Sever, Hakan Boyav ve Ayşegül Çınar gibi isimleri olacağı aktarıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler