Kirli Sepeti Dizisinden Ayrılan Oyuncu Tekrardan Sürpriz Dönüş Yaptı

Kirli Sepeti Dizisinden Ayrılan Oyuncu Tekrardan Sürpriz Dönüş Yaptı

Ekranların sevilen dizisi Kirli Sepeti’nde yeni oyuncu heyecanı yaşanacak. Aslında daha önce de dizide yer alan oyuncu tekrardan boy gösterecek. Herkesin yakından tanıdığı isim Kirli Sepeti’nde büyük bir sürpriz ile izleyicinin karşısına çıkacak.

Diziler son bölümlerine yeni oyuncular dahil ederek kadrolarını güçlendiriyor. Oyuncu kadrosunu güçlendiren yapımlar, izleyicinin daha sürükleyici bir akış izlemesini sağlamak istiyor.

NOW TV’nin sevilen dizisi Kirli Sepeti ise, eski oyuncusuna tekrardan dönüş yapıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre, dizinin eski oyuncusu Rüzgar Aksoy, yeniden kadroda yer alacak.

ekran-resmi-2024-04-19-18-23-10-001.png

RÜZGAR AKSOY, DİZİYE TEKRAR DAHİL OLUYOR

Kirli Sepeti’nde yer alan; Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Furkan Palalı, Melisa Döngel ve Devrim Yakut’a Rüzgar Aksoy’da dahil olacak. Güçlü bir kadroya sahip olan dizi eski oyuncusuyla güçlenecek.

Rüzgar Aksoy, TRT ekranlarında yayınlanan “Aziz Mahmud Hüdayi Aşkın Yolculuğu” dizisinde başrolde oynamıştı. Oyuncu TRT’de ayrıca Yunus Emre Aşkın Yolculuğu”nda da rol almıştı.

ekran-resmi-2024-04-19-18-23-36-001.png

KİRLİ SEPETİ SON BÖLÜMDE NE OLDU?

NOW TV’de yayınlanan Kirli Sepeti 26. bölüm ile izleyicinin karşısına çıktı. Son bölümde Songül, Hayriye ve Medine paraların kendilerinde olmadığını kimse anlamasın diye planlar yaptı.

Levent Hayriye’yi tekrar işine dönmesi için affetti. Fakat işin peşini bırakmayan Ece, Hayriye’nin bir şeyler karıştırdığından şüphelendi. Aydan’a aşık olan İlkkan, Medine ile sahte evlilik hazırlığını tamamlar. Ama eve Aydan’ın kocası gelir. Gecekonduda kavga çıkarken durdurmak isteyen Hayriye, Aydan’ın kocasının kafasına vurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler