Kariyer mi, Daha Çok Para mı?

Kariyer mi, Daha Çok Para mı?

Yıllar geçtikçe hayatımıza yeni uygulamalar giriyor. Çoğuna bu saçmalık da neyin nesi derken bir bakıyoruz uygulamadan kazanılan paralar yine bizim çenemizi yoruyor. Normal bilinene işlerin dışında bu uygulamalardan kazanılan paralar daha tatlı...

Yıllar geçtikçe hayatımıza yeni uygulamalar giriyor. Çoğuna bu saçmalık da neyin nesi derken bir bakıyoruz uygulamadan kazanılan paralar yine bizim çenemizi yoruyor.    Normal bilinene işlerin dışında bu uygulamalardan kazanılan paralar daha tatlı geliyor olmuş olacak ki bir kısmımız reddetse de bir kısmımız kurtuluşu bu mecralarda görüyor.  Ultra mega lüks yatlar, partiler, değişen aile dinamikleri bize Napolyon’un ‘’Para, para, para!’’ sözünü sık sık hatırlatıyor.

OnlyFans?

Aslında uygulamanın ortaya çıkışı 2016 olsa da pandemide yoğun ilgi gördü. 18 yaş üstüne hitap eden bu uygulamada içerik üreticileri abonelerine özel içerikler üreterek kazanç sağlamaktadır. Abonelik ücreti karşılığında içerikleri gören ziyaretçilerin sayısı milyonları aşarak geniş kitlelere ulaştı. Abonelerin beklentilerine yönelik içerikler üreten içerik üreticileri inanılmaz yüksek bütçelerle bir anda cüzdanları doldurdu. Kimileri buna iş gözüyle bakarken kimileri de özellikle kadın bedeninin metalaşmasını artırdığını düşünerek karşı çıkmaya devam ediyor.

Amouranth’ın Göz Yaşları

Biz bunları tartışırken olayın perde arkası acaba düşündüğümüz gibi değil mi? Kendimize yeni bir dil öğrenmek gibi hedef mi yoksa yeni bir gelecek hediye etmek gibi bir hedef mi belirlemeliyiz?

2016 yılında Twitch yayıncılığına başlayan kadın yayıncı Amouranth, platformda yayın açıp yayın hayatına giriş yaptı. Seri bir şekilde takipçi kazanan Amouranth’un içerikleri dans, ASMR ve hot tube yayınlarından oluşuyordu. Twitch’te yaklaşık 6 milyon abonesi bulunuyor.

Geçtiğimiz günlerde şaşırtıcı bir çıkışla Amouranth, kendisinin evli olduğunu ve kocasının kendisini müstehcen yayınlar yapmaya zorladığını, aksi takdirde ise kocası, Amouranth'ın banka hesabındaki paraları ondan almakla tehdit ettiğini gözyaşları içerisinde anlattı.

Amouranth OnlyFansta satışa çıkarttığı erotik içeriklerinden kazandığı parayla dudak uçuklattı

 Amouranth OnlyFans'taki en büyük içerik oluşturucularından biri ve her ay yaklaşık 1,5 milyon dolardan fazla kazandığını açıkladı. Türk lirası karşılığı ise 28.027.800,00. Varın bu okuyamadığımız parayla neler yapabileceğinizi siz düşünün. Kendisi içeriklerinin oluşturmaya başlama nedenini muhtaç durumdaki hayvanları kurtarmak olduğunu söylese de böylesi paradan ve söz gelimi tehditlerden sonra vazgeçebilir mi zaman gösterecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler