İnci Taneleri Son Bölüm Neler Oldu? Dilber Öldü Mü? 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

İnci Taneleri Son Bölüm Neler Oldu? Dilber Öldü Mü? 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Şubat ayında son yayınlanan bölümle beraber İnci Taneleri yine sosyal medyanın gündemine düştü. İnci Taneleri 6. bölümde yaşanan olaylar izleyiciler tarafından merak uyandırdı. Bu hafta yeni bölümde neler oldu?

Çıktığı günden bu yana dillerden düşmeyen İnci Taneleri dizisi, hafta bölümüyle yine damga vurdu. Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı dizi, sahneleriyle kendine mest ediyor.

29 Şubat Perşembe günü ise, 6. bölümü yayınlandı. Yine dopdolu ve heyecanlı bir bölüm geride kalırken yaşanalar olayların ardından herkes, “Dilber öldü mü” sorusunu soruyor.

ekran-resmi-2024-03-01-15-29-57.png

6. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan, vurulduktan sonra bunu yapanlardan intikam almak için harekete geçer. Necmi ve diğer arkadaşlarıyla plan yapan Cihan adeta ateşe yürür. Azem, Dilber’in yoğun ilgisinden yorulmuş ne yapacağını bilemezken, Piraye’nin teklifiyle şirketin etkinliğine katılır. Dilber de aldatıldığını düşünüp Kasım'ın kapısını çalar. 

Cihan, mahalledeki gencecik insanları hayattan koparan zehir tüccarlarına büyük bir ders vermeyi amaçlar. Cihan'ın planı işler ve ortalık fena karışır. Azem, Dilber’in yoğun ilgisinden yorulmuş ne yapacağını bilemezken, Dilber ise Azem'siz yaşayamayacağını anlar.

ekran-resmi-2024-03-01-15-31-44.pngekran-resmi-2024-03-01-15-39-16.png

İNCİ TANELERİ “DİLBER ÖLDÜ MÜ”

İnci Taneleri son sahne Dilber'in sedyeyle ambulansa götürüldüğü anlar yürekleri dağladı. Havva Öğüt'ün Şikayet Olmasında ağıtı duygusal anlar yaşattı.

Zahir, sarhoş bir halde Dilber'in yaşadığı otelin odasına gelir ve tartışma çıkar. Dilber, Zahir tarafından darp edilir. Azem, Dilber'i ağzı burnu kan içinde görür. İşte o anlar;

DİLBER SON SAHNE İÇİN TIKLAYIN

İNCİ TANELERİ 7. BÖLÜM FRAGMANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler