İnci Taneleri 10. Bölüm Nereden İzlenir? Son Bölümde Neler Yaşandı?

İnci Taneleri 10. Bölüm Nereden İzlenir? Son Bölümde Neler Yaşandı?

Ekranların sevilen dizisi haline gelen İnci Taneleri, 10 bölümü devirdi. Henüz yayın hayatına başlamadan ses getiren dizi, yayınlanmasıyla birlikte daha da çok konuşuldu. Peki İnci Taneleri 10. Bölüm nereden izlenir?

Yılmaz Erdoğan’ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi, Türk halkı tarafından çok beğenildi. Yayın hayatına başladığı Şubat ayından beri reytingleri alt üst etti.

İnci Taneleri, dün 10. bölümle izleyicisinin karşısına çıktı. 10 bölümle kendi gününde her zaman birinci oldu. Reyting sonuçları da iyi gelen dizi, otoritelerden de tam not aldı.

ekran-resmi-2024-03-29-14-31-12.png

İNCİ TANELERİ 10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tekrar izlemek isteyenler ve kaçıranlar için Kanal D'nin resmi internet sitesi ziyaret edilebilir. Dizide 10. bölüm yine çok heyecanlıydı. Dünkü bölümde  Azem, kızı Nehir'in izini buldu.

Diğer yandan Dilber, oğlundan ayrı kalmanın üzüntüsünü tekrar yaşadı. Ayrıca Zahir izini kaybettirmeyi başardı. Bu sırada Azem'e verdiği silahın peşine düştü. Kızının adresini resmi kaynaklardan bulmak için sonuna dek çabalayan Azem, çaresiz kalınca hiç istemediği bir yola başvurur.

ekran-resmi-2024-03-29-14-31-37.png

Nehir'den bir iz bulabilmenin umuduyla yaşayan Azem, ne yapacak? Azem, Nehir'in izini bulduğunu Cihan'a müjdeler. Cihan, ablasının başına gelenleri daha da merak ederken bir de heyecanlanır. 

İNCİ TANELERİ 10. BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN

YENİ FRAGMAN YAYINLANDI MI?

Dizi tutkunları İnici Taneleri 10. bölümden sonra yeni bölüme odaklandı. İzleyici yeni fragmanın yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Ancak henüz resmi kanallara son fragman düşmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler