Talk Show’a Katılan Pelin Karahan, Özel Hayatıyla İlgili İtiraflarda Bulundu

Talk Show’a Katılan Pelin Karahan, Özel Hayatıyla İlgili İtiraflarda Bulundu

Başarılı ve güzel oyuncu Pelin Karahan, geçtiğimiz günlerde bir Talk Show programına katıldı. Berfu Yenenler’in düzenlediği programa konuk oldu. Berfu Yenenler Talk Show’da konuşan Karahan, özel hayatıyla ilgili kimsenin bilmediği bilgileri paylaştı…

Pelin Karahan, bir dönem dizi tarihinde yer edinmiş olan Kavak Yelleri ile boy göstermişti. 2007-2011 yıllarında dizide yer alan güzel oyuncu, sektör içinde zamanla adından söz ettiren konuma geldi.

Kavak Yelleri dizisinde Karahan “Aslı” karakterini canlandırmıştı. Güzelliği, başarısı ve oyunculuğu beraber çıkış yakalamayı başardı. Şimdilerde de yine reklam ve dizi gibi projelerde zaman zaman yer alıyor.

ekran-resmi-2024-03-29-14-38-40.png

TALK SHOW’DA ÖZEL HAYATINDAN BAHSETTİ

Oyuncu Karahan, 2014 yılında Bedri Günay ile nikah masasına oturmuş ve evlenmişti. Ani bir evlilik sonrasında iki oğlu da olmuştu. 39 yaşında olan Pelin Karahan, Berfu Yenenler Talk Show’da özel hayatını paylaştı. İşte programda öne çıkan baz açıklamalar…

ekran-resmi-2024-03-29-14-39-13.png

ERKEKLER HER ZAMAN GÜÇLÜ KALMAK İSTİYOR

“Erkekler kuvvetli, güçlü kadınları sevmiyorlar. Boyun eğilmesi erkeklerin hoşuna gidiyor. Her şeyi halleden kadını da istemiyorlar. Aslında dengeyi kurmak da gerekiyor.

Bir sene sonra evlenmeyi planlıyorduk, ben hamile kalınca her şeyi hızlandırdık. Flörtü hiç yaşayamadan direkt ebeveyn olduk. Hemen arkasından ikinci çocuk da gelince, biz hep anne babaymışız gibi olduk.”

ekran-resmi-2024-03-29-14-39-26.png

EVLİLİK DÜZEN İSTİYOR

“3 erkekle evde bazen anlaşılmadığımı hissediyorum. Evlilik düzen ister. Bedri akşam eve gelince kapıyı benim açmamı, sabah da uğurlamamı istiyor. Ama o an aklıma gelmiyor.

Bir ara kadınlar eşime, çıplak fotoğraflarını gönderiyorlardı sosyal medyadan. Ama ben takılmam öyle şeylere, hiç kıskanç değilimdir. Bedri daha beni ilk yemekte bağladı. Bana iyi geldi. Bir baktım evlenmişiz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler