FOX TV Adını Resmen Değiştirdi: NOW TV Nedir ve Kimin?

FOX TV Adını Resmen Değiştirdi: NOW TV Nedir ve Kimin?

Yıllardır FOX ismiyle hizmet veren televizyon kanalı adını değiştirdi. Değişim hakkında geçtiğimiz haftalarda RTÜK tarafından açıklama yapılmıştı. Resmi olarak FOX’un adı artık NOW oldu. Peki NOW kimin ve nedir?

RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, FOX TV’deki ilk değişimi duyuran isimdi. Taşcı, “FOX TV logo değişikliğine gitti artık NOW TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı” mesajını paylaşmıştı.

Değişikliğin onaylanmasının ardından FOX, bu haftadan itibaren artık NOW TV olarak hizmet vermeye başladı.

NOW TV NEDİR?

The Walt Disney Company Türkiye Genel Müdürü Cenk Soner, yaşanan değişiklikle ilgili şunları söyledi;

“Yenilenen ismi NOW ile yayın hayatına devam edecek olan FOX, Türkiye'nin en çok izlenen, en çok sevilen kanallarından biri. 2007 yılından beri izleyicimizle güven ve samimiyete dayalı ilişkimizi hep koruduk.

Sadece ismimizin değiştiği ve FOX'un yeniden markalaşması olarak adlandırabileceğimiz bu süreçte yayın politikamızı koruyarak, bağlı olduğumuz değerlere sadık kalarak, izleyicilerimizi sevdikleri içeriklerle buluşturmaya aynı şekilde devam edeceğiz.”

NOW TV SAHİBİ KİM?

12 Şubat Pazartesi günü FOX yayın hayatına NOW TV olarak devam etmeye başladı. NOW, The Walt Disney Company’nin, Türkiye’deki yayın yapan kanalıdır. Disney’in isim hakkının dolması nedeniyle televizyon kanalının ismini NOW olarak değiştirdi. NOW TV’nin sahipleri değişmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler