Beyaz Show Tekrar Mı Başlıyor? Beyazıt Öztürk’ten Açıklama Var!

Beyaz Show Tekrar Mı Başlıyor? Beyazıt Öztürk’ten Açıklama Var!

Uzun yıllardır yayıncılık hayatında yer alan Beyaz Show, yeniden başlayacak mı? Büyük bir fan kitlesine ulaşan program yetişkin birçok insanın kalbinde yer edindi. Program için yeniden başlayacağı dedikodusuna Beyazıt son noktayı koydu…

Beyaz Show, 1996 yılında yayıncılık hayatına başlamıştı. 600’ün üzerinde bölüm ve 22 sezonla izleyici ile buluştu. Cuma gecesi yayınlanan program, adeta Türk televizyonu tarihine damga vurdu.

BEYAZ SHOW BAŞLAYACAK MI?

Acun Ilıcalı, Beyaz Show’un başlayacağı müjdesini vermişti. Ekranlara tekrar dönmesi beklenen program için net bir tarih paylaşılmadı. Ilıcalı’nın paylaşımı aylardır konuşmasına neden oldu. Akıllara “TV8’de mi yapılacak?” Sorusu geldi.

ekran-resmi-2024-02-10-12-40-37.png

BEYAZIT ÖZTÜRK’TE TEYİT ETTİ

Beyaz Show programının sunucusu olan Beyazıt Öztürk, yayın hakkında heyecan verici paylaşımda bulundu. Acun Ilıcalı’yı destekleyen bir açıklama yapan Öztürk şunları söyledi;

“Öyle bir niyetimiz var başlamak gibi ama tarihi ve içeriğiyle ilgili çok iyi bir şey yapmak istiyoruz. Çünkü bıraktığımız yer çok güzeldi. İnsanların aklında da keyifli ve güzel kaldı. Onun için programın içini yeniden doldurup aynı şeyler yapmayıp farklı şeyler yapmak istiyoruz. İnsanlar sıkılmasın 'Yine mi aynı şeyler' demesinler.

Yaptığım işlerin insanlar için ne kadar değerli olduğunu biliyorum. O yüzden biz de izleyiciye saygı gösterip en değerlisini vermek için bekliyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler