İnci Taneleri’nde “Hatıran Yeter” Sahnesine Tayfur Kızı’ndan Sitem Dolu Mesaj!

İnci Taneleri’nde “Hatıran Yeter” Sahnesine Tayfur Kızı’ndan Sitem Dolu Mesaj!

Kanal D’nin sevilen dizisi İnci Taneleri, her yayının ardından büyük ses getiriyor. Son bölümle beraber yeni bir tartışma daha başladı. Magazin dünyasında yakından takip edilen dizide “Hatıran Yeter” polemiği oluştu. İşte detaylar…

Son ayların en iddialı dizisi İnci Taneleri oldu. Yayın hayatına başlamdan önce dahi fragmanıyla beraber büyük ses getirmişti. İlk üç bölümü bulunduğu gün reyting rekorları kırdı. Fragman izlenmeleri milyonları aştı.

Son bölümde ise, Ferdi Tayfur ile duyduğumuz “Hatıran Yeter” şarkısı dizide yer aldı. Ancak şarkının Serkan Kaya versiyonunun çalması Tayfur kızını kızdırdı.

TUĞÇE TAYFUR’DAN SİTEM

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur, İnci Taneleri dizisinde şarkının farklı versiyonla yayınlanmasından rahatsız oldu. Konuya ilişkin açıklama yapan Tayfur kızı şunları söyledi;

“İnci Taneleri gerçekten çok iyi bir dizi. Ben de kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Dün bir sahnede Azem karakterinin Ferdi Tayfur şarkısı deyip okuduğu Hatıran Yeter'i bir başka araba sahnesinde Serkan Kaya'dan çalmaları biraz saçma oldu.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler