Yılmaz Morgül, Meslektaşlarına Ateş Püskürdü: Sahne Öncesi, Hangi Mesajları Verdi?

Yılmaz Morgül, Meslektaşlarına Ateş Püskürdü: Sahne Öncesi, Hangi Mesajları Verdi?

Geçtiğimiz gün sahne alan Yılmaz Morgül, önemli açıklamalarda bulundu. Yaz sezonunu açan isimlerden biri olan Morgül, meslektaşlarına seslendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan şarkıcı neler söyledi?

Usta şarkıcı Yılmaz Morgül, Bodrum’da Dürdane 1901 adlı mekanda sahne aldı. Sahneye çıkmadan önce gazetecilerle samimi sohbet gerçekleştirdi. Meslektaşlarına seslenen Morgül, sahneye çıkış fiyatlarını eleştirdi.

YILMAZ MORGÜL, MESLEKTAŞLARINA ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Şarkıcı Yılmaz Morgül, gazetecilere yaptığı açıklamada meslektaşları hakkında konuştu. Diğer yandan Bülent Ersoy’un çok konuşulan garson meselesine de değindi. Yılmaz Morgül;

“Bir zamanlar gazinoların kapanma sebebi sanatçıların istediği astronomik rakamlardı. Şimdi de hem eğlence yerlerinde hem de açık havada konser verenlere seslenmek istiyorum. Öyle fiyatlar istiyorlar ki anlatamam. Bu durum müşterilere yansıyor. Ben onlara ‘gerçek sanatçı’ demek istemiyorum. Benim çıktığım yerlerde her şey dahil fiyatlar çok uygun. Sizin yüzünüzden müzik sektörü ölüyor.

Bülent Ersoy, Garsona ‘Nerelisin’ diye soruyor. Sonra ona ‘Çirkinsin’ diyor. Doğu Anadolu’daki erkekler çirkin mi? Bu ırkçılıktır.”

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

Yılmaz Morgül, 14 Ocak 1964 tarihinde İstanbul, Türkiye’de doğmuş, Türk sanat müziği sanatçısıdır. Özellikle güçlü sesi ve geniş repertuvarıyla tanınan Morgül, Türk Sanat Müziği’ne olan katkılarıyla bilinir. Sanat hayatına genç yaşlarda başlayan Morgül, ilk sahne deneyimini 1982 yılında yapmış ve zamanla Türkiye’nin önde gelen sanat müziği icracılarından biri haline gelmiştir.

Yılmaz Morgül, sanatıyla olduğu kadar renkli kişiliği ve sahne performanslarıyla da dikkat çeker. Sesi ve yorumlarıyla klasik Türk Sanat Müziği eserlerine yeni bir soluk getiren Morgül, birçok albüm çıkararak bu alandaki başarısını pekiştirmiştir. Popüler televizyon programlarında ve çeşitli yarışmalarda jüri üyeliği yapmış, aynı zamanda hayır işlerinde de aktif olarak yer almıştır.

2016 yılında katıldığı “Survivor Türkiye” yarışmasıyla geniş kitlelerce tanınan Yılmaz Morgül, burada gösterdiği performans ve karakteriyle izleyicilerin ilgisini çekmiştir. Morgül, kariyerinde sadece müzikle sınırlı kalmamış, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de yer almış, kanserle mücadele konusunda farkındalık yaratma çalışmaları yapmıştır.

Sanatçının tarzı, sadece müziğiyle değil, sahne kostümleri ve benzersiz tarzıyla da dikkat çekmektedir. Yılmaz Morgül, kariyeri boyunca birçok ödül kazanmış ve Türk müziğine yaptığı katkılarla saygı gören bir sanatçı olarak tanınmaktadır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler