Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay İkilisi Bebek Müjdesini Paylaştı

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay İkilisi Bebek Müjdesini Paylaştı

Geçtiğimiz yıl dünya evine giren Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay çifti, bebek bekliyor. Magazin bültenlerine son günlerde bir hayli fazla doğum haberleri geliyor. Özellikle de 1 sene evli çiftler, tek tek bebek müjdesi paylaşıyor.

Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay ikilisi, oynadıkları dizilerle adlarından pek çok kez söz ettirdi. Başarılı oyuncular, mutluluklarını nikah masasına taşıdı. 2022 yılının Eylül ayında nikah masasına oturan iki aşık, yuvalarını birleştirdi.

1 seneyi aşkındır beraber olan çift, mutlu bir haber daha paylaştı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın paylaştığı habere göre, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Berk Oktay bebek bekliyor. Hatta gazete Altuntaş’ın aktardığına göre, Yıldız Çağrı Atiksoy, 3 aylık hamile.

yildiz-cagri-atiksoy-ve-berk-oktay.png

KURULUŞ OSMAN’DAKİ ROLÜ DEVAM EDECEK

Herkesin bildiği üzere Yıldız Çağrı Atiksoy, Kuruluş Osman’da başrol oyuncusu. Malhun Hatun rolünü canlandıran isim, uzun süredir dizinin kadrosunda yer alıyor.

Atiksoy’un hamile olmasına karşın rolünü sürdüreceği bildirildi. Sağlık problemi olmadığı müddetçe Malhun Hatun rolünü sürdürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler