Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Hastaneye Kaldırılmıştı: İşte Son Hali...

Yeşilçam'ın Usta Oyuncusu Hastaneye Kaldırılmıştı: İşte Son Hali...

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden Filiz Akın, sağlık sorunları nedeniyle bir süredir zorlu bir süreçten geçiyor. Bodrum'da hastaneye kaldırılan Akın'ın tedavi gördüğü haberleri hayranlarını derin bir üzüntüye boğdu.

Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve merhum Fatma Girik ile birlikte "Yeşilçam'ın Dört Yapraklı Yoncası"nın bir parçası olan Filiz Akın, uzun süredir sağlık problemleriyle mücadele ediyor. Sinemanın unutulmaz ismi Filiz Akın’dan üzücü bir haber daha geldi. Akın’ın Bodrum’da hastanede tedavi gördüğü öğrenildi. Sosyal medyayı aktif kullanan sanatçının hastane odasından paylaşılan görüntüsü, hayranlarını derinden etkiledi.

Usta oyuncu Filiz Akın'ın son görüntüsü, hayranlarını derinden üzdü. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafının ardından takipçileri, "Şifalar diliyorum", "Allah’ın izniyle bu da geçecek" ve "Hayat çok acımasız" gibi destekleyici yorumlar yaptı.

FİLİZ AKIN'IN SON HALİ HAYRANLARINI ÜZDÜ

Türk sinemasının efsanevi isimlerinden biri olan Filiz Akın, 2002 yılında nazofarenks (geniz) kanserine yakalanmıştı. İkinci evrede teşhis edilen bu zor hastalığı tedavi süreci sonrası yenmeyi başaran Akın, o dönemde de hayranlarına umut olmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler