“Yarın Yokmuş Gibi” Dizisinin Galası Yapıldı: Ne Zaman, Nerede Yayınlanacak? Konusu Ne?

“Yarın Yokmuş Gibi” Dizisinin Galası Yapıldı: Ne Zaman, Nerede Yayınlanacak? Konusu Ne?

Son haftalarda yeni yapımlar izleyici ile buluşuyor. Bazı dizi, film ve belgesel televizyon kanallarında yer alırken bazıları da dijital platformlarda kendini gösteriyor. “Yarın Yokmuş Gibi” dizisi de bunlardan biri…

Başrollerinde Halit Ergin ve Tuba Büyüküstün’ün yer aldığı “Yarın Yokmuş Gibi” dizisinin galası yapıldı. Dizide boy gösteren oyuncularında yer aldığı galada adeta şıklık yarışı yapıldı. İzleyici ise, dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor.

YARIN YOKMUŞ GİBİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

“Yarın Yokmuş Gibi” mini dizi kategorisinde yer alıyor. Bunun en büyük nedeni ise sadece 4 bölümden oluşması. Dizinin daha sonraki aşamalar için herhangi bir düzenlemesi yapılmadı. Dizi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde izleyici ile buluşacak. Türkiye’nin yerli platformu Gain’de sergilenecek.

DİZİNİN KONUSU NE?

Merak edilen dizinin galası dün gece yapıldı. Tuba Büyüküstün ve Halit Ergenç’in de yer aldığı dizi şimdiden merak uyandırıyor. Dizinin konusu iki kişinin rastlantı hayatını ele alıyor.

Röportaj vesilesiyle tanışan genç oyuncu Manolya (Tuba Büyüküstün) ve deneyimli gazeteci Hakan'ın (Halit Ergenç) yollarının kesişiyor. Tesadüf sonucu tekrar yolları birleşiyor. İkili, dürüst ve açık bir iletişim kurmanın yollarını arıyor. Ancak bunun aslında hiç de kolay olmadığını daha sonradan fark ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler