Yakışıklı Oyuncu Tatlıtuğ, Kuveyt’ten Gelen Milyonluk Teklifi Reddetti

Yakışıklı Oyuncu Tatlıtuğ, Kuveyt’ten Gelen Milyonluk Teklifi Reddetti

Başarılı oyunculuk performansıyla ön plana çıkan Kıvanç Tatlıtuğ, sadece Türkiye’de tanınan bir isim değil. Dünya çapında da büyük bir ün kazanmış olan Tatlıtuğ, pek çok proje için teklif alıyor. Son teklif ise adeta dudak uçuklatıyor…

Başarılı ve yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Arap Yarımadası’ndan iş teklifi aldı. Tatlıtuğ için yapılan teklif ise, görenleri hayrete düşürüyor. Dünya genelinde Türk oyuncularına karşı artan ilgi nedeniyle beraber ülkeler reklam projeleri ve farklı anlaşmalar için teklifler sunuyor.

Kuveyt tarafından gelen bir teklifte ise, Kıraç Tatlıtuğ’a 12 milyon lira önerildi. İş anlaşması için önerilen bu fiyatı duyan takipçilerinin ağzı açık kaldı. Ancak başarılı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, teklifi geri çevirdi.

KIVANÇ TATLITUĞ, MİLYONLUK ANLAŞMAYI İSTEMEDİ

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Türkiye’de son olarak Aile dizisinde boy gösterdi. Diğer yandan Tatlıtuğ, Kuveyt’te mağaza açılışı için bir teklif aldı. Kıvanç Tatlıtuğ, açılış için 12 milyon lira ve özel uçak tahsis edilecek.

Gelen teklife anında cevap veren Tatlıtuğ, kariyerine ters olduğunu söyledi. 12 milyon liralık teklifi tek seferde elinin tersiyle geri itti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler