Uzun Süredir Yalnız Olan Birce Akalay, Yeni Bir ilişkiye Yelken Açtı

Uzun Süredir Yalnız Olan Birce Akalay, Yeni Bir ilişkiye Yelken Açtı

Başarılı ve güzel oyuncu Birce Atalay, uzun bir süredir yalnızdı. Herhangi bir arkadaş edinmeyen Akalay, sonunda sessizliğini bozdu. TV8‘deki programda güzel oyuncunun yeni bir aşka yelken açtığı aktarıldı. İşte detaylar…

Oynadığı dizi ve fimlerle öne çıkan Birce Akalay, son yılların en iyi oyuncularından biri olarak gösteriliyor. Birce Akalay, özellikle de son birkaç yapımda dijital platformda boy gösterdi.

Akalay, oyunculuğu kadar özel hayatıyla da pek çok kez magazin dünyasının yakından takip ettiği biri olarak biliniyor. TV8’de yayınlanan “Aramızda Kalmasın” programında Birce Akalay’ın yeni bir sevgili edindiği aktarıldı.

YANLIZLIĞINI MESLEKTAŞI İLE BOZDU

Aramızda Kalmasın, programında yer alan habere göre Birce Akalay ile Hakan Kurtaş, yeni bir ilişkiye başladı. Haber kaynaklarının paylaştığı detayda ise, aslında ikilinin sessiz sedasız bir aşk yaşadığı aktarıldı.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde ikilinin ‘Zavallılar’ filmini beraber izlediği belirtildi. Aşk dedikodularının ardından ikiliden herhangi bir açıklama ise gelmedi.

ekran-resmi-2024-02-22-12-30-34.png

İKİLİNİN OYUNCULUK KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Birce Akalay, son olarak Kuş Uçuşu dizisiyle büyük ses getirmişti. Dizideki rolüyle izleyicilerden tam not almayı başarmıştı. Yakışıklı oyuncu Hakan Kurtaş ise; Ezel, A.Ş.K., Analar ve Anneler, Mucize Doktor, Kadın, Çarpışma gibi dizilerde yer aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler