Ünlü Yönetmen Fiyatları Görünce Adeta İsyan Etti: Bodrum’da Restoranlar Cep Yakıyor

Ünlü Yönetmen Fiyatları Görünce Adeta İsyan Etti: Bodrum’da Restoranlar Cep Yakıyor

Yaz tatilinin başlamasıyla beraber yerli ve yabancı turistler Akdeniz ve Ege sahiline akın ediyor. Antalya, Muğla, İzmir başta olmak üzere pek çok şehir doldu taştı. Fiyatlar ise aldı başını gitti. Fiyatlara bir tepki de Gani Müjde’den geldi.

Ünlü ve başarılı yönetmen Gani Müjde, tatil için gittiği Bodrum’da gördüğü fiyatlar karşısında şoke oldu. Yüksek fahiş fiyatlarının yaşandığı tatil beldelerinde fiyatları görenler şoke oluyor.

Pek çok yerli yapımda yönetmen koltuğuna oturan Gani Müjde, sosyal medya üzerinden fahiş fiyatları değerlendirdi. X üzerinden yaptığı açıklamada tatil beldelerinde uygulanan fiyatlara adeta isyan etti. İşte Gani Müjde’nin o paylaşımı;

SOKAKLAR DOLU AMA MEKANLARDA KİMSE YOK

“Bodrum uçkuru kopan ekonominin mikro ölçekte nereye varacağının acı deneyimini yaşıyor. 800 TL'lik otopark ücretleri. Yazlığı olan, evinde yiyen ama restoranlara gidemeyen orta sınıf. Sıradan kebapçılarda ödenen 20.000 TL'lik hesaplar. (Balıkçıları saymıyorum bak) Boş ama pahalı konaklama seçenekleri. Akşama kadar müziği basıp sadece garsonların eğlendiği giriş ücreti pahalı 'biiiçler'. Tıklım tıklım dolu belediye plajları.

İptal edilen konserler. Dolu sokaklar, boş mekanlar. Hele bir Temmuz ayı da geçsin; stagflasyon başlayacaksa buradan başlar söyleyeyim.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler