Ece Seçkin’den Dekolte İtirafı: Babam Hala Kızıyor

Ece Seçkin’den Dekolte İtirafı: Babam Hala Kızıyor

Ünlü şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya paylaşımlarına babasının verdiği tepkileri anlattı. Ayrıca köpeğini kaybetmenin acısını ve evliliğinin hayatına kattığı olumlu değişiklikleri gözyaşları içinde paylaştı. Detaylar haberimizde...

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Ece Seçkin, özel hayatı ve yaşadığı duygusal anları samimiyetle paylaşmaya devam ediyor. Katıldığı bir programda, hem ailesinin hem de evliliğinin kendisine olan etkilerini anlattı. Özellikle sosyal medyada paylaştığı iddialı fotoğraflara babasının tepkisinden, köpeği Coco’nun ölümünden sonra yaşadığı derin acıya kadar birçok konuda içini döktü.

ECE SEÇKİN’DEN DEKOLTE İTİRAFI

Ece Seçkin, genç yaşta şöhreti yakalamasının ardından ailesinin kendisini her zaman koruma çabasında olduğunu belirtti. Babasının, sosyal medyada paylaştığı bazı fotoğraflara hala tepki gösterdiğini şu sözlerle ifade etti:

“Babam hâlâ bugün sosyal medya hesabımda yayınladığım dekolteli bir fotoğrafıma arayıp, ‘Ne kadar güzel olursa olsun bunu giymemeliydin’ diyor.”

AİLENİN ÖNEMİ VE ŞÖHRETİN ETKİLERİ

Ece Seçkin, genç yaşta ünlü olmanın getirdiği baskılarla başa çıkarken ailesinin desteğinin ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Ailesinin, özellikle babasının, onun üzerindeki koruyucu tavrının hala devam ettiğini ve zaman zaman bu durumun kendisini zorladığını dile getirdi.

download-2.jpg

KÖPEĞİ COCO’NUN ÖLÜMÜ VE YAŞADIĞI DERİN ACI

Seçkin, köpeği Coco’nun ölümünün kendisi için büyük bir kayıp olduğunu gözyaşları içinde anlattı. Şunları söyledi:

“Köpeğim Coco öldükten sonra onun yerini tutabilecek ve o acıyı dindirebilecek tek şeyin bir çocuk sahibi olmak olduğunu düşündüm. Hayatımın bir parçasını kaybettim. 16 yıl birlikte yaşadığım bir canı kaybetmenin acısını tarif edemiyorum.”

HAYVAN SEVGİSİ VE YAS SÜRECİ

Ece Seçkin, hayvan sevgisinin hayatındaki yerinin ne kadar büyük olduğunu ve Coco’nun kaybının ardından yaşadığı yas sürecinin zorluğunu dile getirdi. Bir hayvanın, özellikle yıllarca birlikte yaşanan bir dostun kaybının, ne denli derin bir acıya yol açabileceğini anlattı.

download-1.jpg

EVLİLİĞİN GETİRDİĞİ DEĞİŞİM VE MUTLULUK

Pilot Çağrı Terlemez ile evlenen Seçkin, evliliğin hayatına kattığı olumlu değişikliklerden bahsetti. Evlilikle birlikte daha da parladığını belirten ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

“Evlilik star ışığını öldürüyor mu? Aksine evlendikten sonra daha da parlamaya başladım, bana yaradı. Evlilik kurumuna olan saygım bana çok daha büyük bir bağlılık kazandırdı. Çağrı hayattaki en büyük şansım oldu. Beni hiçbir şekilde engellemedi, sabote etmedi ve her zaman arkamda durdu.”

EVLİLİĞİN KARİYERİNE ETKİSİ

Ece Seçkin, evliliğin kariyerine olan olumlu etkilerini vurgularken, eşi Çağrı Terlemez’in desteğinin kendisi için ne kadar önemli olduğunu belirtti. Evliliğin, profesyonel hayatına olumlu yansıdığını ve daha da başarılı olmasını sağladığını ifade etti.

antalyahaber.tv

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler