Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol Dolandırıldı: "Biz Yandık, Siz Yanmayın!"

Ünlü Sunucu Ali İhsan Varol Dolandırıldı: "Biz Yandık, Siz Yanmayın!"

'Kelime Oyunu' Yarışmasının Tanınan Yüzü Ali İhsan Varol, Dolandırıldığını açıkladı! İşte detaylar...

Ünlü isim, internet alışverişi sonrası şok Dolandırıcılıkla karşılaştı! Firma adresindeki gerçekleri ortaya çıkardı.

ÜNLÜ SUNUCUYA DOLANDIRILMA ŞOKU

"Biz yandık siz yanmayın" diyen Varol, sosyal medya hesabında yaptığı açıklamayla yaşadığı olayı detaylı bir şekilde paylaştı;

"Dolandırıldık… https://arcelikavm.com dan alışveriş yapmayınız… Depo ve ofis adreslerinde yeller esiyor… E-ofis dedikleri Aquapark AVM' nin kendilerinden haberi bile yok. Her tarafa şikayet ettik ama site hala aktif. Biz yandık siz yanmayın…"

ALİ İHSAN VAROL KİMDİR?

28 Haziran 1976'da İstanbul'da doğan Varol, eğitimini Ankara Üniversitesi'nde Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve Kamu Yönetimi Bölümleri üzerine aldı.

Bodrum'da araba kiralama sektöründe 1.5 yıl çalıştıktan sonra turizmle yoluna devam eden Ali İhsan Varol, televizyon sektörüne prodüksiyon asistanı olarak adım attı ve bu alanda dört yıl deneyim kazandı. Varol, kariyerine metin yazarlığına yönelerek devam ediyor. 

Turizmle başladığı iş hayatına, dört yıl prodüksiyon asistanlığıyla devam eden Varol, ardından metin yazarlığına adım attı. Ülke genelinde tanınmasını sağlayan projesi ise kendi sunduğu ve yapımcılığını üstlendiği 'Kelime Oyunu' isimli yarışma programı oldu.

İlk oyunculuk deneyimini 1998'de 'Çarli' dizisinde yaşayan Varol, aynı zamanda karakterin bakıcılığını üstlendi. 2013'te 'Kardeş Payı' dizisiyle kariyerine devam eden Varol, daha sonra senaryo ekibine dahil oldu. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler