Tuğba Ekinci’den Bomba İtiraf: İlk Buluşmada Ne Yaptığını Açıkladı…

Tuğba Ekinci’den Bomba İtiraf: İlk Buluşmada Ne Yaptığını Açıkladı…

Ara sıra gündeme dair yaptığı açıklamalarla öne çıkan Tuğba Ekinci, katıldığı bir programda hayatı hakkında önemli demeçler verdi. YouTube üzerinden yapılan yayında konuştuklarıyla tekrar gündeme geldi. Bir sözü ise, kafaları karıştırdı…

Sesi ve modellikle nam salan Tuğba Ekinci, yeniden gün yüzüne çıktı. Cesur pozlarıyla takipçilerinin karşısına çıkan Ekinci, ara ara magazin dünyasında yer alıyor. Son olayda ise, geçmişe dair merak edilen soruları cevapladı.

ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ SORULARI CEVAPLADI

YouTube üzerinden yayınlanan bir programa katılan güzel şarkıcı Tuğba Ekinci, özel hayatı hakkında konuştu. Gelen soruları eksiksiz şekilde cevapladı. Bazı sorulara verdiği yanıtlar ise, programı takip edenleri şaşırttı.

Program içinde Ekinci’ye “İlk buluşmada öpüştün mü? Hiç arabada seviştin mi? Bunu Kerimcan'a da sormuştuk” sorusunu yöneltildi. Bu soruya tereddüt etmeden cevap veren Ekinci şunları söyledi;

“Hayır! Ona ne soruyorsun o zaten. O soruyu sorman saçma! Kerimcan çok tatlı, zararı kendine. Ne genç kızken ne şimdi hiç öpüşmedim. Adamı süründürürüm askerlik gibi.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler