Teşkilat Dizisinin Oyuncusu Baysal’dan Ev Kirası İtirafı Geldi: Bakın Neler Söyledi?

Teşkilat Dizisinin Oyuncusu Baysal’dan Ev Kirası İtirafı Geldi: Bakın Neler Söyledi?

Dizi ve film projelerinde görmeye alışık olduğumuz güzel oyuncu Deniz Baysal, katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Özel hayatına dair merak edilenleri cevaplayan güzel oyuncu, ev kirasıyla ilgili yaşadıklarını tek tek anlattı. Detaylar haberimizde…

Güzel ve başarılı oyuncu Deniz Baysal, özellikle dizilerde yer aldığı rollerle ön plana çıkıyor. Baysal, en son olarak TRT 1’de yayınlanan Teşkilat dizisiyle büyük ses getirmişti. Fazilet Hanım ve Kızları, Kaçak Gelinler gibi dizilerde yer aldı.

Asıl patlamayı Teşkilat dizisiyle yaptı. TRT 1’in sevilen dizisi Teşkilat çıktığı günden bu yana güçlü kadrosuyla ön plana çıkmıştı. Baysal ise, dizide ‘Zehra’ karakterini canlandırdı. Son katıldığı programda hayatına dair açıklamalarda bulundu.

ekran-resmi-2024-07-12-11-15-10.png

DENİZ BAYSAL’DAN İTİRAF

Güzel oyuncu Deniz Baysal, “Senem Aydın’la Haydi Sen Anlat” isimli programa katıldı. Samimi bir sohbet veren Baysal, “Sektörün seni yorduğunu hissettiğin zamanlar oldu mu?” Sosunu şu şekilde cevapladı;

“Kalbin kırılıyor, bence bütün oyuncu arkadaşlarımda da vardır bu düşünce. Kariyerimin başında çok zorlandığım zamanlar oldu. Ev kirasını nasıl ödeyeceğim diye. Zor bir yolculuktu ama ne vicdan azabım var ne de pişmanlığım. Yavaş yavaş, tam benim istediğim şekilde oldu.”

ekran-resmi-2024-07-12-11-16-13.png

ÇOCUK DÜŞÜNMÜYORUM

“Kendi çocuğum olsun istemiyorum. Bence çok kıymetli ve çok zor bir şey çocuk büyütmek. Her kafadan da bir ses çıkıyor açıkçası. Ama ben şu an o kıvamda değilim. Yalnız kalmamak için çocuk yapıyorsak o sıkıntı bence. İleride bana baksın diye çocuk yapmak... Olmaz ya!”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler