Tedavi Gören Metin Uca, Acil Operasyona Alındı!

Tedavi Gören Metin Uca, Acil Operasyona Alındı!

Başarılı program yapımcısı ve sunucusu olan Metin Uca’nın başına az rastlanır bir olay geldi. Geçtiğimiz günlerde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle ameliyat olmuştu. Ancak tabur edilmesine az bir süre kala acil operasyona alındı.

Boyun şah damarında tıkanıklık yaşayan Metin Uca, ameliyata alınmıştı. Sağlık durumu iyiye giden başarılı sunucu, aniden kötüleşti. Taburcu edilmesi beklenirken fenalaşan Uca, tekrardan operasyona alındı.

Kocaeli’nin Dilovası mevkinde araç kullanan Metin Uca, o esnada boyun şah damarı tıkandı. Olayın yaşandığı an Uca, trafik kazası yaşadı ve arar topar hastaneye kaldırıldı.

TABURCU EDİLDEN TEKRAR OPERASYON OLDU

Televizyon yapımcısı ve sunucu Metin Uca, araç kullanırken trafik kazası yaşadı. Geçtiğimiz gün gerçekleşen olayda Uca, hızlıca ameliyata alınmıştı. Ancak ameliyat sonrası tekrar fenalaştı.

Operasyona alınan Metin Uca entübe edildi ve doktorlar 72 saatin önemli olduğunu söyledi. Uca’nın menajeri konuya ilişkin bilgilendirmede bulundu;

Daha önce güzel haber vermiştim, sevgili Metin Uca'nın durumunun iyiye gittiğini, en kısa zamanda taburcu edileceğini, evde ek tedavilerle eski sağlığına kavuşacağını söylemiştim. 15 Kasım sabahı taburcu edilmesi beklenirken acil bir operasyona alınması gerekti.

Operasyondan sonra oluşan komplikasyonlar nedeniyle tedbir amaçlı entübe edildi. 72 saati atlatmayı, ardından kaldığımız yerden tedavisine devam edebilmeyi umuyoruz. Kıymetli doktorlarının, hastane yönetiminin yoğun ve özverili çabalarıyla, sizlerin güzel dilekleriyle hep birlikte bu zorlu süreci aşacağız. Kalbimiz onunla. Onun yaşam felsefesi; umudu kaybetmemek. Umudu kaybetmeyeceğiz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler