Survivor All Star'da Elenen İlk İsim Doğukan Manço Kimdir?

Survivor All Star'da Elenen İlk İsim Doğukan Manço Kimdir?

2024 sezonunun Survivor yarışması başladı. Geçtiğimiz günlerde Survivor’da elenen ilk isim belli oldu. Oldukça iddialı şekilde yarışmaya başlayan Doğukan Manço eleme oyununda giden isim olarak öne çıktı. Peki Doğukan Manço kimdir?

Survivor All Star 2024 yarışması tüm heyacanıyla devam ediyor. Birbirinden önemli ismin yer aldığı yeni kadroda mücadele tavan yaptı. İlk eleme oyununda ise sürpriz bir isim adadan veda etti.

Eleme oyununda Ersin, Doğukan ve Sercan yer aldı. Eleme oyununda Doğukan Manço beklediği performansı veremedi ve rakiplere yenilerek adadan ayrıldı.

DOĞUKAN MANÇO KİMDİR?

Barış Manço’nun çocuğu olan Doğukan Manço, şarkı ve DJ kimliği ile tanınmaya başladı. Ayrıca YouTube kanalı üzerinden yaptığı yayınlarla önemli bir kitleye ulaştı.

Doğukan Manço, 1981 yılında Belçika’nın Liege kentinde dünyaya geldi. Babası Barış Manço annesi ise Lale Manço’dur. Daha küçük yaşlarda müziğe ilgi duyan Manço, piyano ve gitar dersleri aldı.

Ortaöğretimine Galatasaray Lisesi’nde başlayan Doğukan Manço, babasının yönlendirmesiye Marmara Radyo Televizyon Gazetecilik Anadolu Teknik Lisesi’ne öğrenimine devam etti.

Survivor’da ilk olarak 2013 yılında boy gösterdi. İlk defa katıldığı yarışmada Hilmicem İntepe’nin ardından ikinci oldu. Daha sonraki yıllarda da birçok kez katılım gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler