Survivor All Star'da Bu Hafta Kim Elendi? Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?

Survivor All Star'da Bu Hafta Kim Elendi? Adaya Veda Eden İsim Kim Oldu?

Survivor All-Star'da merakla beklenen haftanın eleneni belli oldu. Adaya kim veda etti? İşte detaylar...

Survivor'da heyecan dolu bir eleme gecesi daha geride kaldı. Özgür Tetik, Damla Can, Nefise Karatay ve Batuhan Karacakaya'nın eleme adayı oldukları gecede düello oyunu oynandı. Kıyasıya rekabetin yaşandığı bu oyunda adada kalmayı ilk garantileyen isim Nefise oldu. Nefise'nin ardından Batuhan da potadan çıkmayı başardı. Özgür ile Damla'nın kapışması ise nefes kesti. Gecenin sonunda Survivor'dan elenen isim belli oldu. İşte o isim...

SURVİVOR ALL STAR'DA ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor'da geçtiğimiz hafta yarışmaya veda eden Nagihan Karadere'nin ayrılığı, takım arkadaşlarını derinden üzmüştü. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunları sonrası eleme potasına giren isimler Özgür Tetik, Damla Can ve Batuhan Karacakaya oldu.

Nefise Karatay'da düşük performansı nedeniyle eleme adayı olarak gösterildi. Düello oyununda adada kalabilmek için mücadele eden Nefise'de zorlu parkurlarda ter döktü. Survivor'ın zorlu parkurlarında rekabetin doruğa ulaştığı anlar yaşandı.

DÜELLO'DA KİMLER KARŞI KARŞIYA GELDİ?

Survivor'da bu hafta oynanan düello oyununda heyecan doruktaydı. Damla Can ile Nefise Karatay, zorlu parkurda birbirlerine rakip olurken, Özgür Tetik ise Batuhan Karacakaya ile karşı karşıya geldi.

Kıyasıya rekabetin yaşandığı düello oyununda yarışmacılar, adada kalabilmek için tüm güçleriyle mücadele etti. Survivor'da nefes kesen anlara sahne olan bu düello, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

664e0149a70407ac39071124-001.jpg

NEFİSE'DEN 5-0 GALİBİYET

Survivor'da kıyasıya rekabetin yaşandığı düello oyununda, Nefise Karatay ile Damla Can karşı karşıya geldi. Nefise, üstün performans sergileyerek Damla’yı 5-0 yenmeyi başardı ve adada kalmayı garantiledi. Nefise'nin bu etkileyici galibiyeti, izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Yarışmanın zorlu şartlarında başarıyla mücadele eden Nefise, bir hafta daha adada kalmanın sevincini yaşadı.

BATUHAN ÖZGÜR TETİK'LE KARŞI KARŞIYA GELDİ 

Heyecan dolu düello oyununda Batuhan Karacakaya, rakibi Özgür Tetik'i 5-1'lik skorla mağlup etti. Batuhan'ın bu zaferiyle birlikte, adada kalmayı garantileyen bir diğer isim oldu. Öte yandan, Damla Can ile Özgür Tetik'in karşı karşıya geldiği mücadele, izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla takip edildi. Nefes kesen anlara sahne olan bu karşılaşma, Survivor'ın zorlu rekabet ortamını bir kez daha gözler önüne serdi.

6650f6c0e227d685754b03f7.webp

6650f68ee227d685754b03f5-001.webp

ADAYA DAMLA CAN VEDA ETTİ 

Survivor'da nefes kesen düello oyununun final etabında Özgür Tetik, Damla Can'ı 5-1'lik skorla mağlup etti. Bu sonuçla birlikte Damla, Survivor macerasına veda eden isim oldu. Damla'nın elenmesi, takım arkadaşları ve izleyiciler tarafından üzüntüyle karşılandı. Zorlu rekabetin sürdüğü adada, Damla’nın vedası yarışmanın dramatik anlarından biri olarak hafızalarda yer etti.

"ELİMDEN GELEN TÜM MÜCADELEYİ YAPTIM"

"Söze nereden başlayacağımı bilmiyorum. Tabii ki de buradan gitmek istemezdim ama şu bir gerçek ki 6 sene sonra burada olmanın keyfi çok başkaydı. Elimden gelen tüm mücadeleyi yaptım ama şansızlıklar çok üst üste geldi benim için. Ben burada olduğum için çok mutluydum"
images-2024-05-25t100322-288.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler