Survivor All Star 2024'de, Nagihan Diskalifiye Olma Tehlikesiyle Yüz Yüze

Survivor All Star 2024'de, Nagihan Diskalifiye Olma Tehlikesiyle Yüz Yüze

Survivor All Star 2024'te Nagihan ve Aleyna arasındaki fiziksel temasın ardından Acun Ilıcalı'nın sert tepkisiyle konsey yarıda kesildi. Nagihan'ın diskalifiye olma riski ve Ilıcalı'nın açıklamaları büyük merak uyandırdı.

Survivor All Star 2024 yarışması, gerginlik ve tartışmalarla dolu bir atmosferde devam ediyor. Kırmızı takımda süregelen kavgaların ardından Nagihan Karadere ve Aleyna arasındaki fiziksel temas, büyük bir polemiğe sebep oldu. Konseyde yaşanan bu olay, Acun Ilıcalı'nın sert tepkisine neden oldu ve Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak konusu haline geldi. İşte, geceye damga vuran olayların detayları:

NAGİHAN VE ALEYNA ARASINDAKİ GERİLİM, KONSEYE DAMGA VURDU

Survivor All Star'da son yaşanan tartışma, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Konseydeki Nefise, Aleyna ve Nagihan Karadere arasındaki çatışma, adeta bir bomba etkisi yarattı. Dokunulmazlık oyunundan kaynaklanan gerginlik, ada konseyi sırasında devam edince ortam savaş alanına dönüştü. Acun Ilıcalı, yarışamacıları sakinleşmeleri için defalarca uyarsa da taraflar bir türlü sakinleşemedi.

NAGİHAN VE PINAR, ALEYNA'YI SUÇLAYAN NEFİSE'NİN TARAFINI TUTTU

Acun Ilıcalı, eleme adayını belirlemek için konseye çıkan yarışmacılarla günün kritiğini yaparken, Nefise'nin takım arkadaşı Aleyna'yı suçlaması ve ona olan öfkesinin geçmemesi üzerine sergilediği agresif tavırlar üzerine tartışma büyüdü. Nagihan ve Pınar'ın da Aleyna'ya karşı Nefise'yi desteklemesiyle konseyde ipleri iyice gerdi.

NAGİHAN, ALEYNA'YI İTEREK "ÇIK GİT" DEDİ

Konseydeki gergin tartışma ortamı sırasında, Yunus Emre ve Sercan ile konuşmak için ayağa kalkan Nagihan, Aleyna'yla tartıştı. Nagihan'ın, Aleyna'ya fiziksel temasta bulunarak itmesi ve "Çık git" demesi bardağı taşıran son damla oldu. Takım arkadaşına fiziksel temasta bulunan Nagihan'a, Aleyna'nın karşılık vermesi üzerine ikilinin arasında kameraman girmek zorunda kaldı. Olay sonrası Nagihan'ın hiçbir şey olmamış gibi rahat tavırlar sergilemesi ise Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı.

ACUN ILICALI SANDALYESİNİ ÇARPARAK PROGRAMI YARIDA KESTİ

Yaşanan olay sonrası çileden çıkan Ilıcalı, Nagihan ve tartışmaya dahil olan diğer yarışmacılara sert sözler sarfetti. Sandalyesini yere çarpan Acun Ilıcalı, yaşanan kavganın ardından hayal kırıklığı barındıran ifadelerde bulundu. Özellikle Nagihan'a karşı gönderme içeren açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, konsey programını yarıda keserek çekimi terk etti. Böylelikle haftanın dördüncü eleme adayı da belirlenemedi.

Acun Ilıcalı şu ifadeleri kullandı;

"Hepimize yazıklar olsun. Böyle bir şey olur mu ya? Siz ne istiyorsunuz, ne istiyorsunuz? Rahat durulamıyor mu bu programda ne battı size. Kendinizden başka hiçbir şey düşünmüyorsunuz. Bana onu dediler bana bunu dediler... Normal duramıyor musunuz? Hakaret etmeden bir hayat yok mu? Tamam abi herkes gitsin ne yapıyorsanız yapın."

ILICALI'IN TANITIMDAKİ SÖZLERİ, "NAGİHAN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?" DEDİRTTİ

Büyük olayların yaşandığı gecede, Nagihan'ın geleceği belirsizliğini koruyor. Acun Ilıcalı'nın sözleri, Nagihan'ın diskalifiye olma ihtimali olduğuna dair çağrışım yaptı. Ilıcalı'nın tanıtımda yaptığı sert açıklamalarda özellikle Nagihan'ın adını geçirmesi ise yarışmacının diskalifiye olabileceği yönündeki şüpheleri güçlendirdi. 

Acun Ilıcalı, tanıtım açıklamalasında şu ifadeleri kullandı;

"Olmadı sinirine yenik düştün, kendin dayanamadın, dayanamıyorsun da çok güzel birliktelik yaşadık. Bunun hiç tadını kaçırmadan, sen ne bekliyorsun her dakika olay çıkaracaksın biz de Nagihan tamam mı diyeceğiz. Öyle mi hayal ettin kafanda." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler