Söylemezsem Olmaz Ekibi Değişti? Yeni Sunucu Hande Sarıoğlu Kim?

Söylemezsem Olmaz Ekibi Değişti? Yeni Sunucu Hande Sarıoğlu Kim?

Beyaz TV’nin sevilen programı “Söylemezsem Olmaz” kadro değişikliğine gitti. Sürpriz bir şekilde yapılan değişiklikle yeni ekip bugün ilk yayınına çıktı. Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu’nun yaptığı programda diğer isimler kim oldu? Detaylar haberimizde…

Sabah kuşağının önemli magazin programlarından biri olan “Söylemezsem Olmaz” ekip değişikliğine gitti. Selen Görgüzel, Didem Delen ve Bilal Özcan, programda görevlerini tamamladı.

YENİ EKİP BUGÜN İLK YAYINA ÇIKTI

Söylemezsem Olmaz, hafta içi her gün Beyaz TV ekranlarında yer alıyor. Sabah 08.45’te başlayan programı bugün yeni ekip sundu. Yeni kipte göreve başlayan üç isim; Arto, Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu oldu.

ESKİ SUNUCUDAN AÇIKLAMA

Programda değişikliğe gidildiğini Selen Görgüzel duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden şunu paylaştı;

“Biliyorsunuz Temmuz ayı itibariyle Beyaz TV ekranlarında her sabah sizlerle buluşuyoruz. Önce Beyaz Magazin daha sonra Söylemezsem Olmaz'da... Ben çok keyif aldım, keyifli bir süreç geçirdim, çok güzel arkadaşlıklar edindim. Başta Beyaz TV ailesine ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum.

Başka ekiple de bizim devam etmemiz çok etik olmazdı açıkçası. Yeni arkadaşlar bundan sonra Söylemezsem Olmaz programında sabahları sizlerle buluşmak üzere başlayacaklar Pazartesi gününden itibaren.”

ekran-resmi-2024-02-19-12-49-06.png

HANDE SARIOĞLU KİM?

Programın baş moderatörlerinden biri oan Hande Sarıoğlu, yakından tanınan bir isim. Habertürk’te tartışmalı ayrılığının ardından bir süredir, ekranlarda yer almıyordu.

2008-2010 yılında televizyonculuk hayatına başlayan Sarıoğlu, 2024’de Söylemezsem Olmaz ile ekranlara tekrar dönüş yaptı.

1988 doğumlu Hande Sarıoğlu, Düzce’nin Akçakoca ilçesinde dünyaya geldi. Kültür Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyat Bölümü’nden mezun oldu. FOX, KANAL D, HABERTÜRK gibi önde gelen ulusal kanallarda görev yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler