Son Dakika: Ünlü Oyuncu Nuri Alço Hastaneye Kaldırıldı

Son Dakika: Ünlü Oyuncu Nuri Alço Hastaneye Kaldırıldı

Bayram tatili için gittiği memleketi Eskişehir'de Nuri Alço hastaneye kaldırıldı. Eşi Burcu Alço ise duruma ilişkin açıklama yaptı.

Usta oyuncu Nuri Alço, bayram tatili için gittiği memleketi Eskişehir'de Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Eşi Burcu Alço, usta oyuncunun ilk muayenesinde bilincinin kapalı olduğunu ve beyin kanaması geçirdiğini belirtti.

son-dakika-nuri-alco-hastaneye-kaldirildi-yog-17216853-amp.jpg

"KAN SULANDIRICI HAP KULLANIYORDU AMA İHMAL ETMİŞ"

Gazeteci Birsen Altuntaş'a konuşan Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, “Bayramı burada geçirmek için yanımıza gelmişti. Pıhtı attığı için beyin kanaması geçirmiş. Kan sulandırıcı hap kullanıyordu ama son birkaç gündür ihmal etmiş” açıklamasında bulundu.

Burcu Alço, diğer açıklamasında ise, "Dün gece nefes alamamaya başladı. Boş boş bakıyordu, hafıza kaybı da başladı. ‘Ben nerdeyim’ demeye başladı. Ambulans çağırmamı istedi. Hemen hastaneye kaldırdım. Şimdi gözlem altında. Hafızası yerinde. Kan sulandırıcı ilaç içiyordu, ihmal etmiş. Neyse ki şimdi iyi…

Şimdi gözlem altında… Yoğun bakımda tutuluyor. Kendine geldi, hafızası yerinde… Kan sulandırıcı hap kullanıyordu. Her gün hapını ben içiriyordum. Ben 10 gündür Eskişehir’deyim. İhmal etmiş, o yüzden böyle bir sorun yaşadık sanırım. Çok şükür iyi şimdi iyi…” sözlerine yer verdi.

66117092a86c8d09ad2251fe-1.jpg​​​​​​

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler