Hollywood’un Popüler Çifti, Boşanma Anlaşmasını Tamamladı: İşte Ayrılığın Nedeni…

Hollywood’un Popüler Çifti, Boşanma Anlaşmasını Tamamladı: İşte Ayrılığın Nedeni…

Hollywood güçlü çifti Sofía Vergara ve Joe Manganiello'nun evliliği resmen sona erdi. Mahkeme kayıtlarına göre, bir yargıç boşanma anlaşmalarını imzaladı. Ünlü çiftin boşanmasıyla ilgili detaylar belli oldu…

Sofia Vergara ve Joe Manganiello'nun evliliği, bir yargıcın boşanma anlaşmalarını imzalamasıyla son buldu. Çiftin evlilik öncesi anlaşmalarının geçerliliğini kabul ettikten sonra getirdiği varlıkların bölünmesini resmileştirmeşti. Ardından Perşembe günü 7 yıllık evlilikleri sona erdi.

HOLLYWOOD’UN ÜNLÜ ÇİFTİNDEN SÜRPRİZ AYRILIK

Eski çiftin evlilik öncesi bir anlaşması vardı ve hiçbir zaman herhangi bir ortak mülk edinildiğini beyan etmedi. 47 yaşındaki Manganiello, 2 Temmuz 2023'ten itibaren kıyafetleri, mücevherleri ve 'çeşitli kişisel eşyaları' ile çiftin yanı sıra ayrıldıklarını duyurdukları tüm 'kazanç ve birikimleri' ile dışarı çıktı.

ekran-resmi-2024-04-06-20-26-19.png

Kolombiyalı aktris ve model, mücevher ve giysiler de dahil olmak üzere tüm kişisel eşyalarını ve kazancını belirtilen tarihten itibaren sakladı.

SOFİA VERGARA İLE JOE MANGANİELLO 7 YILLIK EVLİLİKLERİNİ BİTİRDİ

Çift, yedi yıllık evlilikten sonra ayrıldıklarını açıkladı. Boşanma konusunda zor bir karar verdiklerini duyurdular. Ayrılıklarının an nedeni ise 'Modern Family' oyuncusu Vergara, daha sonra çocuk sahibi olma konusunda yaşadıkları anlaşmazlıktan kaynaklandığı söyledi. 7 yıllık evliliği bitiren çift, şunları söyledi;

“Birbirini derinden seven ve önemseyen iki insan olarak, hayatımızın bu yeni aşamasında ilerlerken şu anda mahremiyetimize kibarca saygı duyuyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler