Somer Şef'ten O Yarışmacı Hakkında Çarpıcı İtiraf: "Gıcık Olmuştum"

Somer Şef'ten O Yarışmacı Hakkında Çarpıcı İtiraf: "Gıcık Olmuştum"

MasterChef Türkiye jürisi Somer Sivrioğlu, Serhat Doğramacı için "İlk tanıştığımızda gıcık olmuştum. Ama tanıdıkça çok sevdim." dedi. Ayrıca, eski bir yarışmacı hakkında "Adını bile anmak istemiyorum" dedi.

MasterChef Türkiye All Star sezonunun ardından jüri üyeliği yapan ünlü şef Somer Sivrioğlu, Berfu Yenenler'in YouTube kanalına konuk olarak geçmişe dair samimi itiraflarda bulundu. Programın eski şampiyonlarından Serhat Doğramacı için "İlk tanıştığımızda Serhat'a gıcık olmuştum. İlk geldi ukalalık falan yaptı ya, 'ben çok rahat yaparım' diye! Sonra tanıdıkça çok sevdim" şeklinde konuştu. İşte detaylar...

SOMER ŞEF'İN SERHAT DOĞRAMACI İTİRAFI: "GICIK OLMUŞTUM"

MasterChef Türkiye'nin jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu, programın eski şampiyonlarından Serhat Doğramacı hakkında şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Sivrioğlu, "İlk tanıştığımızda Serhat'a gıcık olmuştum. İlk geldi ukalalık falan yaptı ya, 'ben çok rahat yaparım' diye! Sonra tanıdıkça çok sevdim" dedi.

"İLK GELDİĞİNDE UKALALIK YAPTI, SONRA ÇOK SEVDİM"

Somer Sivrioğlu, Berfu Yenenler'in programına konuk olarak MasterChef deneyimlerini paylaştı. Sivrioğlu, "İlk tanıştığımızda Serhat'a gıcık olmuştum. İlk geldi ukalalık falan yaptı ya, 'ben çok rahat yaparım' diye! Sonra tanıdıkça çok sevdim" şeklinde konuştu.

"SONUÇTA BİRİNCİ OLDU"

Berfu Yenenler'in, Serhat Doğramacı'nın "Çok basit bir şekilde birinci olacağım" sözlerini hatırlatması üzerine Somer Şef, "Evet, sonuçta birinci oldu" ifadelerini kullandı.

MasterChef Türkiye jürisi, şampiyonlarına dair samimi itiraflarla sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

"İLK SEZON BİR YARIŞMACI VARDI, ADINI BİLE ANMAK İSTEMİYORUM"

Somer Sivrioğlu, "İlk sezon bir yarışmacıyla çok anlaşamadık. Adını bile anmak istemiyorum. Ancak şimdiye kadar hiç saygısızlık yapan olmadı. Hâlâ hepsiyle görüşüyoruz ve güzel bir aileyiz" ifadesiyle geçmişte yaşadığı olumsuz bir deneyimi vurgulayarak, genel olarak diğer yarışmacılarla iyi ilişkilerini sürdürdüğünü belirtti.

SERHAT DOĞRAMACI 'ALL STAR' KADROSUNDA NEDEN YOKTU?

Serhat Doğramacı, MasterChef Türkiye 2020 finalinde Barbaros Yoloğlu'nu yenerek şampiyonluk kupasını kazandı. Yarışma sonrasında Bodrum Yalıkavak'ta kendi restoranının menüsüne imza atan genç şef, "MasterChef All Star'a katılmıyorum. Nedenini açıklamam gerektiğini anlamıyorum. Benim için MasterChef önemli bir deneyimdi, ancak aynı şeyi tekrarlamak istemem" açıklamasında bulunmuştu.

"ALL STAR'A KATILMAYACAĞIMI İKİNCİ HAFTA YAPIMCIYA SÖYLEDİM"

Yarışmanın ikinci haftasında yapımcısına da bu kararını ilettiğini belirten Doğramacı, "Ben bu yarışmayı kazanırım, ondan sonra da All Star'a katılmak istemiyorum" dediğini ve yapımcısının gülerek "Sen bir kazan da sonra bakarız" yanıtını verdiğini söyledi. Kararının değişmediğini belirten genç şef, All Star'a katılmayacağını net bir şekilde ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler