Şarkıcı Hatice’den Çok İddialı Sözler: Sevgilim Beni Aldatırsa…

Şarkıcı Hatice’den Çok İddialı Sözler: Sevgilim Beni Aldatırsa…

Br dönemin çıkış yapan şarkıcılarından biri olan Hatice, geçtiğimiz gün “Gel Konuşalım” isimli programa katıldı. Açıklamalarda bulunan şarkıcı Hatice, söyledikleriyle herkesi şaşırttı. Sevgilisinin aldatınca ne yağacağını da söyledi…

90’lı yıllarda “Kezban Yenge” şarkısıyıla büyük çıkış yakalayan ünlü şarkıcı Hatice, daha sonrasında da bir çok albüm ile beğeni topladı. 2020’li yıllardan sonra popülerliği eskisi gibi olmasa da magazin dünyasında yer edinmeyi biliyor.

Güzel şarkıcı Hatice, TV8 ekranlarında yayınlanan “Demet ve Jess’le Gel Konuşalım” programına katıldı. Özel hayatı ve ilişkisi hakkında konuşan Hatice, erkek arkadaşına güvendiğini söyledi.

ekran-resmi-2024-05-15-10-51-12.png

BENİ ALDATACAĞINA İNANMAM

Gündüz kuşağında yayınlanan programa katılan ünlü şarkıcı, sevgilisiyle ilgili yaşadıklarını anlattı. Özel hayatını merak edenler için cevaplayan Hatice, sevgilisine çok güvendiğini söyledi.

45 yaşında olan şarkıcı Hatice, “Sevgilimi bir kadınla yatakta görsem bile asla aldattığına inanmam. Ali Kemal aldatırsa ben cinsiyet değiştiririm” çıkışıyla herkesi şaşırttı. Sevgilisi Ali Kemal’e çok güvendiğini aktardı.

Diğer yandan bebek sahibi olmak için tüp bebek istemediğini açık açık belirtti. Hatice, “Doğal yollardan anne olmak istiyorum” yorumunu yaptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler