Rihanna Bebeğinin Yüzünü Gösterdi! İşte Rihanna'nın Sevimli Oğlu...

Rihanna Bebeğinin Yüzünü Gösterdi! İşte Rihanna'nın Sevimli Oğlu...

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü Popstar Rihanna, dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. İki seneden fazla süredir ASAP Rocky ile aşk yaşayan ünlü popstar...

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü Popstar Rihanna, dünyaya bir erkek çocuğu getirdi. İki seneden fazla süredir ASAP Rocky ile aşk yaşayan ünlü popstar aşklarının meyvesini dünyaya getirdi. Hamilelik sürecinde kameralardan asla kaçmayan dünyaca ünlü, asıl adı Robyn Rihanna Fenty olan sanatçı doğumdan sonra çocuğunu kameralardan oldukça sakladı. Birçok hayran kitlesi bu durumun bir hackleme ya da sisteme sızılma durumu olduğunu düşünüyor. Yine de Rihanna resmi bir açıklama yapmadığı için bir kesimde kendisi bilerek paylaşım yaptı diye düşünenler de rastlamak mümkün.

Rihanna'nın Hesabı Hacklendi Mi?

Robyn Rihanna Fenty ve ASAP Rocky çocuklarını doğumdan sonra bir süre sakladılar. Birçok kişi tarafından bunun sebebinin, ilk önce özel bir dergide ilerleyen süreçlerde yayınlanacağı düşünüldü. Fakat bir anda Rihanna'nın TikTok sosyal medya hesabında paylaşılan video akıllarda soru işareti bıraktı. Rihanna 8 aylık oğlunun videosunu yayınlamasıyla tüm dünyaya damga vurdu. Birçok hayranın bunun kendinin paylaştığını yoksa sistemin hacklendiğini mi merak etmekte.

Hayranlar Bebeği ASAP Rocky'e Tıpatıp Benzetti!

 8 aylık dünya tatlısı Rihanna ve Asap Rocky'nin oğulları özellikle babasına çok fazla benzetildi. Dudak yapısı ve gülümseyişi aynı zamanda annesinden aldığı da videoda anlaşılabiliyor. Oldukça sevimli ve sempatik bir yüze sahip olan minik bebek şimdiden birçok hayran kitlesine ulaştı gibi gözüküyor. Oldukça güzel ve yakışıklı bir anneye ve babaya sahip olan şirin bebek gelecekte çok yakışıklı biri olacak gibi görünüyor.

 Rihanna'nın tiktok'ta paylaştığı oğlunun videosundan sonra sosyal medya bu konuyla çalkalanmaya başladı. Yani bu şirin bebek gündemin en üstüne oturmuş durumda. Bu bebeğin bir süre görüntülenmemesinin sebebi özel bir dergide Rihanna ile pozlar vereceği düşünülmesinden kaynaklıydı. Fakat paylaşılan bu videodan sonra artık Rihanna oğlunu hayranlarıyla buluşturdu. 8 aylık dünya tatlısı şirin bebek mimikleri ve hareketleri ile aynı annesine benzediği düşünülüyor. Birkaç fotoğraf karesi ile birlikte şimdiden çok fazla sevene sahip oldu. Elbette Rihanna ve ASAP Rocky'nin hayranları bu bebeğin daha fazla fotoğraflarını görmek istiyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler