Petek Dinçöz, Dilan Polat Açıklamasıyla Şaşkına Çevirdi: Kendisini Aradığını Yıllar Sonra Açıkladı!

Petek Dinçöz, Dilan Polat Açıklamasıyla Şaşkına Çevirdi: Kendisini Aradığını Yıllar Sonra Açıkladı!

Güzellik merkezi açan Petek Dinçöz'den olay sözler! Dilan Polat'ın kendisini aradığını yıllar sonra açıkladı. İşte detaylar...

Güzellik merkezi furyasına katılan şarkıcı ve oyuncu Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda dikkat çeken bir ayrıntıyı paylaştı. Dinçöz, güzellik merkezi açtığı dönemde, kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat'ın kendisini aradığını ifade etti. İşte haberin detayları...

PETEK DİNÇÖZ'ÜN GÜZELLİK MERKEZİ NEDEN KAPALI?

Petek Dinçöz, Ataşehir'de 2021 yılında 'Petek Dinçöz Beauty' adlı bir güzellik merkezi açmıştı. Ataşehir'de bulunan güzellik merkezi ise internetten bakıldığında kapalı olduğu görüldü.

s-c00c14952ceff8abbe6f9200135f95c064693ed2.webp

Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından ortaya çıkan detaylar, güzellik merkezi sahiplerini de etkilemeye başladı. Magazin Gündemi'nin haberine göre Petek Dinçöz, yaptığı açıklamada, "Beni o zaman Dilan Polat aradı, Hayırlı uğurlu olsun dedi" ifadesinde bulundu. Dinçöz ise Polat'ı tanıyamadığını belirtmesi ile Dilan Polat'ın, “Dilan Polat Ben, hayırlı olsun, komşu olduk" şeklinde açıklamada bulunduğunu dile getirdi.

s-9d25241445023f62d277e1f90dada25391b553b6-001.webp

Petek Dinçöz ise müşterileri nasıl çektiği ile ilgili soru yöneltince, Dilan Polat, "24 saat Instagramdan paylaşım yaparak çekeceksin hayatım" dediğini ifade etti.

DİLAN POLAT HABERLERİNE İSYAN ETTİ!

Güzel oyuncu ve şarkıcı Dinçöz, Dilan Polat haberlerine isyan ederek, "Güzellik merkezi açtım hala daha çalışanların sigortasını ödüyorum. Ben böyle bir şey görmedim. Böyle bir para, görüyorum haberlerde nasıl paralar kazanılmış. Böyle paralar yok." dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler