Oyuncu Ezgi Mola, Anne Olma Sevinci Yaşıyor

Oyuncu Ezgi Mola, Anne Olma Sevinci Yaşıyor

Başarılı ve güzel oyuncu Ezgi Mola, anne olma sevincini yaşıyor. Mola, ilk bebeğini kucağına aldı. Çiftin, doğum sonrası mutluluğu gözlerden kaçmadı. Bebeklerine verecekleri isim ise henüz belli olmadı.

Geçtiğimiz yıl Ezgi Mola ile Mustafa Aksakallı, yalnızlıklarını sonlandırmıştı. 2022 yılında dünya evine giren ikili, mutlu bir evlilik süreci geçiyor. Mola ve Aksakallı çifti, evlikliklerini ilk bebekleriyle taçladırdı.

Evliliklerinden kısa bir süre sonra Ezgi Mola, hamilelik müjdesini paylaşmıştı. İkili, evliliğin üzerinden 1 sene geçmeden erkek bebeklerine dün kavuştular.

DOĞUM DÜN AKŞAM GERÇEKLEŞTİ

Birçok projesiyle izleyicinin karşısına çıkan Ezgi Mola, takipçilerininde sevgilisi haline geldi. Mola’nın, Masumlar Apartmanı ve reklamlarda aldığı rolle yıldızı parladı. Başarılı oyuncu son olarak geçtiğimiz yıl iş insanı Mustafa Aksakallı ile evlendi.

Evliliğin peşinde hamilelik müjdesini paylaşan Mola, dün bebeğini kucağına aldı. Akşam saatlerinde ikili erkek bebeklerine sağlıklı şekilde kavuştu.

BEBEĞİN İSMİ HENÜZ AÇIKLANMADI

Ezgi Mola’nın yakın arkadaşı, isim hakkında ipucu vermişti. Mola’nın arkadaşı Merve Dizdar, bebek için “Can bizim canımız olacak. Bize en büyük hediye. Çevresinde onu çok seven insanlar olacak. Adı Can olacak ama kim koydu bilmiyorum onu Ezgi'ye sorun” açıklamasını yapmıştı. Ancak ikilinin bebeklerine verdiği isim tam olarak bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler