Nusret’in Dan Bilzerian ile Konuşmaları Gündem Oldu

Nusret’in Dan Bilzerian ile Konuşmaları Gündem Oldu

Nusret, Türkiye'de Amerika'da ve pek çok ülkede şubelerinin bulunduğu ve oldukça tanınan fenomenlerden biridir. Fenomen olan Nusret yıllardır yurt dışı ve Türkiye....

Nusret, Türkiye'de Amerika'da ve pek çok ülkede şubelerinin bulunduğu ve oldukça tanınan fenomenlerden biridir. Fenomen olan Nusret yıllardır yurt dışı ve Türkiye arasında aynı zamanda pek çok ülkede şubeleri ile kaliteli işler sağlıyor. Son zamanlarda özellikle messi’ye yaptığı hareketler ve pek çok davranışla gündeme gelen Nusret şimdi de dan Bilzerian ile DM üzerinden konuşmaları ile gündeme geldi.

Dan Bilzerian, poker zengini olarak bilinen aynı zamanda sosyal medya fenomeni olarak bilinen bir kişi olarak yayınladığı Instagram fotoğrafları ile sık sık gündeme geliyordu. Genellikle kadınlarla samimi pozlar vererek gündeme gelmesi ile biliniyordu. Son olarak yaptığı evlilikle gündeme gelen dan Bilzerian, en sonki verdiği röportajda nusret’i tanıdığını ve ona mesajlar attığını ifade etmişti. Sonrasında ise dm üzerinden kendisine atılan mesajları ifşa etti.

Nusret Dan Bilzerian Mesajları

Nusret Dan Bilzerian’ a yıllar önce attığı senden hoşlanıyorum mesajı ile oldukça dikkat çekti. Bu mesaj dışında pek çok fotoğrafını gönderen ve DM üzerinden defalarca kez iletişime geçen Nusret dikkatleri üzerine çekti. Dan Bilzerian, kendisini tanıdığını ifade ettikten sonra mesajları ifşalaması ile birlikte gündem yaratan bir durumu ortaya sundu.

Nusret genellikle salt bir pozu ile gündeme gelen aynı zamanda bu tarzda videolar çekerek ilgi çekiyordu. Kimi zaman olumlu kimi zaman da olumsuz eleştiriler alması ile birlikte özellikle sosyal medya kitlesine hızlı bir şekilde büyüten ve fazla kişi sayısına ulaşan Nusret iş konusunda da hızlı bir şekilde ilerlemek sağlamıştı. Başarılı ilerleyişi ile adından söz ettirmesi aynı zamanda videolarda yaptığı tuz hareketi ile çok fazla konuşuluyordu. Şimdilerde ise dan Bilzerian DM üzerinden gönderdiği mesajların ifşalanması ile pek çok kişiyi şaşırttı.

Nusret En Son Messi ile Çok Konuşulmuştu

Nusret Messi’nin koluna yapışarak onu darladığı anlarla gündeme gelmesi ile yine oldukça haberi olmuştu. Özellikle Messi’yi darladığı anlar sosyal medyanın gündemine oturmuş ve pek çok kişi tarafından günlerce konuşulmuştu.

Şimdilerde ise attığı mesajlarla ifşalanan Dan Bilzerian tarafından kendisine gönderilen mesajların ve fotoğrafların ifşalandığı konu ile dikkat çekiyor. 2015 yılından bu yana kendisine mesaj gönderdiğini iddia eden Dan Bilzerian, nusret’e uzun yıllardır tanıdığını iddia etti. Herkesin şimdilerde nusret’i konuştuğunu fakat kendisinin Nusret’i uzun yıllardır bildiğini iddia eden mesajları ise ifşaladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler