Nejat İşler, Yeni Vakasıyla Magazin Gündemine Düştü: Arkadaşını Yumrukladı…

Nejat İşler, Yeni Vakasıyla Magazin Gündemine Düştü: Arkadaşını Yumrukladı…

Sık sık magazin gündeminde yer alan bir isim olan Nejat İşler, bu sefer istemeden de olsa arbedeye neden oldu. Bir mekanda eğlenirken rol arkadaşını yumrukladı. Olayın perde arkası aralanırken, yaşanananlar doğrulandı.

Ünlü ve başarılı oyuncu Nejat İşler, Asmalımescit’e arkadaşı Birce Akalay ile eğleniyordu. Gece geç saatlerde eğlencenin dozu kaçınca istenmeyen olaylar yaşandı. tv100’den Onur Üçkarışoğlu’nun haberine göre, İşler istemeden de osla yakın arkadaşını yumrukladı.

NEJAT İŞLER, ROL ARKADAŞINI YUMRUKLADI

Bir gece kulübünde Birce Akalay ile takılan Nejat İşler, yanına gelen rol arkadaşına beklenmedik bir tepki gösterdi. Aşırı alkollü olduğu öğrenilen İşler’in İnanç Konukçu’yu tanımadığı öğrenildi.

İnanç Konukçu, Behzat Ç. Dizisinde rol paydaşlığı yaptığı arkadaşına “selam” vermek isterken yumruklu saldırıya uğradı. Edinilen bilgiye göre saldırıyı İnanç Konukçu da kabul etti.

BİRCE AKALAY, YAŞANAN OLAYDA YARA ALDI MI?

İddialara göre, Nejat İşler’in yanında yer alan bir diğer güzel oyuncu Birce Akalay çıkan arbedede, başından yaralandı. O anda saldırı ile savrulan Akalay, başını duvara çarptı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler