Togg’dan Heyecanlandıran Paylaşım: Yeni Sedan Mı Geliyor?

Togg’dan Heyecanlandıran Paylaşım: Yeni Sedan Mı Geliyor?

2023 yılında yaptığı satışlarla rekor kıran yerli otomobil Togg, üretimine tüm hızıyla devam ediyor. SUV modeliyle çok tutulan ve sevilen Togg, yollarda daha sıkça karşımıza çıkıyor. Şimdi ise, envantere yeni bir otomobil gelebilir. İşte o paylaşım...

Togg, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir paylaşımda bulundu. Eski adıyla Twitter olan sosyal medya platformu üzerinden dün akşam saatlerinde herkesi heyecanlandıran bir duyuru paylaşıldı.

Videolu duyuruda yeni bir otomobilin geleceği gösterildi. Birçok yorumda bulunan otomobil gazetecisi ise, yeni sedan modeli üzerinde duruyor.

ekran-resmi-2024-01-08-14-54-37.pngekran-resmi-2024-01-08-14-54-37.png

TOGG’UN SEDAN MODELİ GELECEK Mİ?

9 ila 12 Ocak arasında Amerika’nın Las Vegas kentinde düzenlencek olan teknoloji fuarı CES 2024’e Togg’da katılacak. Fuarda yeni modelin tanıtılması bekleniyor. Dün paylaşılan gönderide konuya atıfta bulunuldu. “T10<?> notuyla paylaşılan  içerik şimdiden merak uyardırdı.

2023 YILINDA 20.000 ARAÇ SATIŞI

Geçtiğimiz yıl iyi bir satış başarısı yakalayan Togg, Türkiye içinde 20 bin aracı sahiplerine teslim etti. Konuya ilişkin İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği (İMAS) Başkanı Hayrettin Ertemel, milliyet.com.tr’ye şu açıklamalarda bulundu;

"Yerli otomobilimiz TOGG, kamuoyunda sahip olduğu yoğun ilgi ve yüksek talep sebebiyle ilk etapta kura yöntemi ile satışa sunulmuştu. Asil ve yedek talihliler belirlenerek asil kazananlara otomobilleri süratle teslim edildi. Geride bıraktığımız aralık ayına kadar teslimatı öngörülen 20.000 aracın tamamı sahiplerine teslim edildi."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler