Merve Boluğur, Dubai’den İş Teklifi Aldığını Açıkladı

Merve Boluğur, Dubai’den İş Teklifi Aldığını Açıkladı

Son zamanlarda yurt dışına giden ünlülerin sayısında artış var. Sadece ünlüler değil, mesleği olan sıradan vatandaşlarda yurt dışını tercih ediyor. Ünlü oyuncu, Merve Boluğur, 2. Sayfa mikrofonlarına yurt dışından teklif aldığını duyurdu.

Acemi Cadı, Aşk Yeniden, Küçük Sırlar ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerle ünlenen Merve Boluğur, artık yurt dışına açılmaya hazılanıyor. Son yıllarda müzik sektörüne de giriş yapan Boluğur, başarılı bir iş hayatına sahip.

İŞ TEKLİFİ BATIDAN DEĞİL, DOĞUDAN

Ünlülere genellikle teklifler Avrupa’dan gelirken, Merve Boluğur Arap Yarımadası’ndan iş teklifi aldı. Katar ve Birleşik Arap Emirleri’nde de iş potansiyelinin olması ünlüleri, doğru doğru çeviriyor. İyi bir iş teklifi aldığını dile getiren Boluğur, 2024 yılının daha iyi geçeceğini söyledi.

“DUBAİ VE KATAR'DA OLACAĞIM”

Nişantaşı’nda görüntülenen Merve Boluğur, 2. Sayfa mikrofonlarına konuştu. 2024 yılı hakkında konuşan ünlü oyuncu, projeler hakkında açıklama yaptı. Boluğur;

Yeni yıl geldiği için yeni umut ve heyecanlar var. Yeni projeler var. Dubai'ye gidiyorum. 100 milyon TL'lik teklif aldım. Orada kırmızı halıda yürüyeceğim, çok güzel olacak. Çok mutluyum. Katar ve Dubai'de bol bol işlerim olacak. Yurt dışından çok işler geliyor.

Gazetecinin “Ülkeyi terk edecek misiniz?” sorusuna ise “Vallahi öyle görünüyor” cevabını vererek muhabirlerin yanından uzaklaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler